24/02/2022

Kennismaken met onze backoffice specialist Esther

Sinds 1,5 jaar versterkt Esther onze backoffice afdeling als backoffice specialist. Met haar management-diploma op zak, was ze op zoek naar een baan in de regio. Eén van onze klanten wees haar op onze openstaande vacature. En zo kwam de match snel tot stand.

De branche leren kennen

“Omdat ik zonder ervaring binnen de uitzendbranche bij Flexhub aan de slag ging, ben ik begonnen in de functie van junior consultant. In die functie ben je vooral druk met het opnemen van de telefoon, het beheren van de mailbox en de daaruit voortvloeiende vragen van klanten en uitzendkrachten beantwoorden. Op deze manier kom je snel met alle facetten van de backoffice werkzaamheden in aanraking. Ook is dit een hele goede manier om de branche snel te leren kennen.”

Eigen specialisme

“Nu, na anderhalf jaar, heb ik uiteraard nog veel te leren, maar heb ik inmiddels ook mijn eigen specialisme binnen ons team. Zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het aanvragen van zorgverzekeringen voor buitenlandse uitzendkrachten en het draaien van verloningen. Verder heb ik veel klantcontact en ondersteun ik de relatiebeheerders in uitvoerende werkzaamheden.”

Gevarieerde functie

“Het leuke aan mijn functie vind ik dat geen dag hetzelfde is. Mijn mailbox en de binnenkomende telefoontjes bepalen deels wat mijn werkzaamheden zijn voor die dag. Omdat de vragen die binnenkomen elke dag anders zijn, zijn mijn werkzaamheden ook elke dag anders. Naast deze afwisseling in werkzaamheden, verandert de wet- en regelgeving binnen de flexbranche ook regelmatig. Dat brengt uiteraard ook veranderingen intern met zich mee – groot of klein. Zo is elke dag anders!”

Elke dag groeien

“Naast dat ik mijn werkzaamheden leuk vind, ben ik ook erg blij met ons team. De sfeer is goed en we hebben natuurlijk regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje of natuurlijk het stellen van werk gerelateerde vragen. Verder word je in veel dingen vrij gelaten en krijg je snel meer verantwoordelijkheden. Ik leer elke dag, waardoor ik ook elke dag groei. Dat maakt het werk altijd uitdagend en leuk!”

Deel artikel