Jouw sparringpartner

Samen met ons haal je meer uit de markt.

Samen ondernemen

Wij gaan voor ‘samen ondernemen’, we zijn niet slechts een leverancier die zijn marge pakt. Ook al heb je maar een beetje omzet, bij Flexhub heb je alles voorhanden: juridische, financiële en ondernemersondersteuning. Je beschikt via ons over een veel grotere organisatie, waarmee je samen onderneemt. Dat maakt ons een ‘servicekantoor’.

Dat maakt ons echter ook jouw sparringpartner. We beantwoorden niet simpelweg jouw vragen, maar willen eerst weten wat de vraag áchter de vraag is voordat we antwoord geven. Het gaat om de context van waaruit je die vraag stelt en die context is elke keer weer anders. Om dit te kunnen doen, moet je snappen hoe ondernemen werkt. En we zijn zo arrogant om te zeggen dat we dat doen.
Maak kennis met ons en ontdek onze meerwaarde als sparringpartner

Wat gaat goed? Wat kan beter?

Wij stellen graag scherpe vragen. En we kijken met jou eens kritisch naar je eigen processen. Waar word je nog vrolijk van, waar liggen je belemmeringen, waar zit de pijn en wat weerhoudt je om te focussen? We houden je graag een spiegel voor. Vervolgens richten we een aantal zaken opnieuw in, zodat jij met je onderneming volgens de beste methode werkt. Is dat in beton gegoten? Nee, want de omstandigheden veranderen continu.

Ontdek onze meerwaarde als sparringpartner bijvoorbeeld op één van de volgende terreinen:

Subsidies-Flexhub

Subsidies

Verzekeringen-Flexhub

Specialisaties

Automatisering

Automatisering

Verzuimmanagement-Flexhub

Ziekteverzuim

Finance-Flexhub

Rendement

Opleidingen-Flexhub

Innovatie

Automatisering

Flexibele arbeid

Recruitment-kandidaten-Flexhub

Recruitment

jaco-slagboom-directeur-flexhub
Zullen we kennismaken?
Neem contact op

Ondernemen doe je samen

Wie vindt het leuk om alles altijd alleen te moeten doen? Niemand toch? Zowel bij succes als in moeilijke tijden raden wij iedere ondernemer aan om samen te ondernemen. Je houdt elkaar scherp en kunt op elkaar terugvallen wanneer dat nodig is. Onderneem je al samen? Ook dan is het goed om geregeld om tafel te zitten met een externe sparringpartner. Die naar behoefte meedenkt over je strategie, je verkoopplan en recruitment.  Kortom, een sparringpartner met verstand van zaken. Wij zijn die sparringpartner.

Flexhub ambassadeurs
Natuurlijk leggen we graag uit wat we voor je kunnen betekenen. Maar wie kunnen beter vertellen wat samenwerken met Flexhub biedt, dan onze klanten? We laten ze graag aan het woord. Ontdek het hier.

Wil je meer weten?

Image

Informatie aanvragen

Vraag direct meer informatie of een offerte aan. We maken graag kennis met je.
Benut de kracht van collectiviteit whitepaper

Benut de kracht van collectiviteit

Er valt voor uitzend- en detacheringsbureaus nog veel winst te halen door sommige zaken collectief te regelen. Denk o.a. aan zaken als (ziekte)risico's, financiering en software. Ontdek in deze whitepaper hoe je de kracht van het collectief kunt benutten, zonder dat het ten koste gaat van je eigen identiteit.