Software

De allernieuwste toolings om jouw werk makkelijker te maken

Waarom is goede software zo belangrijk?

Je kunt niet meer zonder slimme uitzendsoftware. Tenminste; dat vinden wij. Goede uitzendsoftware biedt namelijk inzicht, voorkomt menselijke fouten en bespaart tijd door processen te automatiseren. Dit biedt ruimte aan medewerkers de kwaliteit te verhogen door te investeren in een uitstekende combinatie tussen mens en techniek. Laat technologie dus voor je werken en verhoog je eigen rendement en dat van je medewerkers.

Als je met ons samenwerkt, krijg je gratis toegang tot ons uitgebreide softwarepakket. Dit biedt de allernieuwste toolings op het gebied van de mid- en backoffice (HRM en CRM) en is te koppelen met diverse recruitmentpakketten. In samenwerking met RecruitNow hebben we de allerbeste recruitmentsoftware ontwikkeld voor zowel grotere als kleinere uitzendorganisaties. RecruitNow is volledig te integreren met onze andere software toolings. Dát is wat we bedoelen met slimme software.

Recruitment software

Mid- en backoffice software

De software die wij aanbieden is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het biedt je alle gebruikelijke features die andere goede mid- en backoffice pakketten ook leveren, zoals tools voor salarisverwerking en facturatie. Maar de software die wij aanbieden gaat verder. Ontdek hieronder wat deze mid- en backoffice software zo uniek maakt:
 • zelf contracten aanmaken (op basis van sjabloon)
 • webbased, dus overal toegankelijk
 • mobile first
 • workflow driven
 • alles digitaal, inclusief ondertekenen
 • communicatieplatform met flexkrachten en opdrachtgevers
 • volledig te koppelen/integreren met recruitmentsoftware
Lees meer over uitzendsoftware

Recruitmentsoftware

Wij vinden het belangrijk dat er gewerkt wordt met de meest moderne, efficiënte en gebruiksvriendelijk recruitmentsoftware (ATS pakket). Wij hebben daarom gekozen voor een samenwerking met RecuitNow/Cockpit. Deze software biedt jou de volgende mogelijkheden:

 • automatische matching van je kandidaten met eigen vacatures en alle vacatures van bedrijven in Nederland
 • al de vacatures van je klanten met één klik geplaatst op jouw website én andere vacature-sites
 • een overzichtelijk dashboard met alle to-do's en lopende zaken
 • alle data volledig meetbaar en inzichtelijk
 • alle communicatie via één systeem
 • beheer van een talentpool

Uiteraard kunnen we ook met de meeste andere ATS-systemen een koppeling maken. Ook een integratie met onze backoffice behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over recruitment software
Recruitmentsoftware

Direct de vacatures op je website plaatsen?

Als je hier interesse in hebt, bouwt één van onze samenwerkingspartners binnen zeer korte tijd een recruitment webpagina voor je die we integreren in je website. De vacatures die je in RecruitNow plaatst, worden dan automatisch zichtbaar op deze webpagina.
Bekijk voorbeeld

Dashboard

Doordat alles gekoppeld is, krijg je via één dashboard inzicht in alle data, kosten en opbrengsten. Van de werving van de flexkrachten tot en met de laatste eurocent marge die je verdiend hebt.

Waarom is goede uitzendsoftware belangrijk?
In de huidige tijd kun je niet meer zonder slimme uitzendsoftware. Waarom? Goede uitzendsoftware biedt inzicht, voorkomt menselijke fouten en bespaart tijd door processen te automatiseren. Dit heeft niet als doel om minder mensen in te hoeven zetten, maar biedt juist ruimte aan medewerkers de kwaliteit te verhogen door te investeren in de sociale kant van het werk. Laat technologie dus voor je werken en verhoog het rendement per intercedent.

Collectief inkopen

Lagere kosten door collectief inkopen

Doordat we de software groot inkopen, kunnen we deze geavanceerde softwaresystemen aanbieden voor scherpe prijzen. Zeker voor kleine en middelgrote uitzend- of detacheringsbureaus met weinig gebruikers is dit enorm voordelig.

Bespaar kosten op:
 • aanschaf
 • implementatie
 • maandelijks abonnement
En het grootste pluspunt: ook als jouw flexonderneming maar 1 user heeft, is deze software meer dan rendabel.

Deze tevreden klanten gingen je voor

Image
Florine
"Door gebruik te maken van de software die Flexhub aanbiedt, houd ik weer tijd over om de dingen te doen waar ik blij van word."
Image
Alex
"De software is ontzettend toegankelijk. Hierdoor is mijn bedrijfsproces sterk verbeterd en werk ik veel efficiënter."
Image
Marco
"Voordat ik ging samenwerken met Flexhub, was ik tijden op zoek naar de juiste software. Nu heb ik een prettige samenwerking én de software die ik zocht. "

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier

De meestgestelde vragen over onze software

Uitzendsoftware

Recruitmentsoftware