Werken bij
Flexhub

Work hard, flex hard

Join us

Wil je bijdragen aan het succes van onze organisatie? Van harte welkom!

Werken bij Flexhub betekent

  • Een gloednieuw kantoor, lekkere koffie en een fanatiek potje tafeltennis op zijn tijd
  • Het gehele jaar aandacht voor jou als individu, zowel zakelijk als privé
  • Bedrijfsuitjes waar we jaren later nog om kunnen lachen en sportmogelijkheden
  • Dagelijks een uitgebreide en verse lunch die we met z’n allen in ons gezellige kantoor-café eten!
>> Maak kennis met je toekomstige collega's

Onze vacatures

Even voorstellen

Wij bieden oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Zo kunnen zij zich focussen op hun corebusiness, terwijl wij aan de achterkant alle zaken voor hen regelen. Wij zijn als het ware hun hoofdkantoor.
 
Werken bij Flexhub betekent werken bij een snel groeiende organisatie met een energiek en gemotiveerd stel collega's! In een aantal jaar zijn we uitgegroeid tot een club van ruim 55 medewerkers (and counting). Nog steeds schuiven collega’s gemakkelijk bij elkaar aan en wordt er ’s morgens altijd even de tijd genomen om bij te kletsen.

Ons motto

Work hard, flex hard

WORK HARD, FLEX HARD is ons motto. Elke dag staan we klaar voor onze klanten en streven we ernaar hen op diverse vlakken geheel te ontzorgen. Maar om goed te presteren, moet je ook ontspannen. Daarom horen echt lekkere koffie, betrokken collega's en een fanatiek potje tafeltennis of -voetbal er ook bij. In ons kantoorcafé kun je dagelijks genieten van een vers bereide lunch. Ook staan er wekelijks diverse sportmogelijkheden op het programma, zoals bootcamp, yoga en padel. En als kers op de taart hebben we regelmatig fantastische bedrijfsuitjes, waar we jaren later nog over praten.