Goed van
start
gaan?
>> Direct aanmelden

Online Masterclass Uitzendbureau Starten

Wil jij je eigen uitzendbureau starten en direct goed van start gaan? Meld je dan aan voor onze online Masterclass 'Start je eigen uitzendbureau'.

Voor wie?

Deze Masterclass is voor iedereen die serieuze plannen heeft om een uitzendbureau te starten en uitzendervaring heeft opgedaan in een eerdere functie. De basiskennis van wat uitzenden inhoudt is onmisbaar voor deze Masterclass, zodat we ons specifiek kunnen richten op het starten van je eigen onderneming en de aspecten die komen kijken bij het runnen ervan, waaronder de backoffice.

In de Masterclass komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voorbereiding: wat moet je regelen voordat je van start kunt
  • Juridisch wergeverschap: wat houdt dat in?
  • Je backoffice regelen: hoe doe je dat?
  • Ondernemersvragen: welke vragen spelen nu en in de toekomst?
  • Kosten: met welke kosten en tijdsinvestering moet je rekening houden?
Uiteraard is er alle ruimte voor vragen van jouw kant.

Komende events


  • 3 juli 2024: 10.30 - 11.30 uur

    3 oktober 2024: 16.00 - 17.00 uur

Jouw investering

We bieden deze Masterclass gratis aan. Wel vragen we je om van tevoren een korte vragenlijst in te vullen, zodat we de input daarvan kunnen gebruiken om de Masterclass voor iedereen zo doeltreffend mogelijk te maken.

Meld je aan

Heb je ervaring in de uitzendbranche en denk jij erover na om je eigen uitzendbureau te starten? Neem dan gratis deel aan deze online Masterclass. Meld je aan via het formulier, zodat we je de link kunnen sturen voor de online Masterclass.

Let op: het is een live-event dat niet op een later tijdstip teruggekeken kan worden. Komt dit moment je niet uit? Neem contact met op met Lejona Bronk, zodat we een andere afspraak in kunnen plannen.

Meer informatie

Stappenplan Uitzendbureau Starten

Stappenplan uitzendbureau starten

Download ons handige en praktische stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Voor een goede start!

>> DOWNLOAD HET STAPPENPLAN
Pijltjes roze rechts

Of neem gewoon
contact op!