Hoe flex

wil je worden?

Detacheringsbureau starten met de kennis van Flexhub

doe waar je goed in bent


Werk je nu als consultant bij een detacheringsbureau of andere flexonderneming? Heb je ervaring in de flexbranche en ben je toe aan een grotere uitdaging? Wij helpen je graag om je eigen detacheringsbureau te starten. Lees verder of neem direct contact op voor meer informatie.

Wat komt er kijken bij het starten van een detacheringsbureau?

Bij het starten van een detacheringsbureau komen best wat zaken kijken. Als consultant ken je de branche. Maar je hebt je waarschijnlijk weinig bezig gehouden met zaken als administratie, verloning en cao’s. Een samenwerking met ons geeft jou de ruimte om te doen waar je goed in bent. Terwijl wij doen waar wij het beste in zijn. Namelijk volledige ontzorging van je backoffice.

Backoffice detacheringsbureau uitbesteden

Detacheringsbureau beginnen met Flexhub? Dan zijn veel risico’s en verantwoordelijkheden niet meer jouw zorg, maar de onze. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Salarisadministratie
  • Verzekeringen
  • Voorfinanciering (het voorschieten van salarissen van je medewerkers)
  • Wet- en regelgeving
  • Ziekteverzuim

Detacheringsbureau beginnen met Flexhub

We helpen je graag om een professioneel detacheringsbureau te beginnen. Speciaal voor startende detacheringsbureaus (en andere arbeidsbemiddelingsbureaus) hebben we onze Beginner-dienstverlening opgezet.

Hoe detacheringsbureau starten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) detacheringsbureau? Neem contact op om kennis te maken en een offerte op maat.
Pijltjes roze rechts
Samen voor een professionele kickstart!
>> Vraag informatie aan

Detacheringsbureau NLIST ging je voor

Detacheringsbureau starten
Detacheringsbureau NLIST timmert volop aan de weg. Sinds de start zijn oprichters Dennis Kuiper en Anne-Jan Geertsma dagelijks op zoek naar technische talenten die hun opdrachtgevers verder kunnen helpen. "Door onze samenwerking met Flexhub kunnen wij ons focussen op waar wij goed in zijn en hoeven we ons niet bekommeren om alle administratieve zaken."
>> Lees het verhaal van NLIST

Veelgestelde vragen

VERDER VERDIEPEN VIA (GRATIS) DOWNLOADS?

Stappenplan Uitzendbureau Starten

Stappenplan uitzendbureau starten

Download ons handige en praktische stappenplan voor iedereen die een eigen flexonderneming wil starten.
Rekenmodule uitzendbureau starten

Wat kun je verdienen?

Benieuwd naar wat je kunt verdienen als startend flexbureau? Ontdek wat je maandelijkse winstmarge is via onze Rekenmodule.