Goede uitzendsoftware

maakt jouw werk makkelijker


Op deze pagina leggen we je uit wat goede uitzendsoftware voor jou als ondernemer kan betekenen en waarom dit binnen je bedrijf goed op orde moet zijn. Als het CRM van je uitzendbureau namelijk goed geregeld is, hou jij meer tijd over voor de dingen die je het leukst vind.

Uitzendsoftware, wat is het?

Uitzendsoftware dashboard
De werkzaamheden van een uitzendbureau zijn divers. Van recruitment tot het matchen van opdrachtgevers en kandidaten, en van het opstellen van contracten tot salarisadministratie, etc. Uitzendsoftware is dan ook de verzamelnaam voor alle softwarepakketten die (een gedeelte van) het uitzendproces voor hun rekening nemen. Dit is uiteraard ook hetzelfde als software voor detachering.

Waarom een softwarepakket gebruiken?

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Om bestaansrecht te houden, raden we je aan om mee te gaan in die ontwikkeling. Ook inleners vragen hierom, omdat het een pré is als je aan kunt sluiten op hun systemen.

KOSTEN­BESPAREND

Daarnaast werkt automatiseren kostenbesparend. Door nu in te zetten op het automatiseren van standaardtaken, heb je meer tijd om kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen.

Wat is de beste uitzend­software?

Wat de beste uitzendsoftware is, hangt er natuurlijk vanaf welke functies je het meest belangrijk vindt. De meeste pakketten voor uitzendsoftware zijn goed in het één en minder goed in het ander, of bieden zelfs niet het gehele pakket aan. Wil je ook andere processen automatiseren, dan moet je weer een ander pakket aanschaffen. Naast dat dit kostentechnisch niet interessant is, is het juist koppelen van diverse systemen vaak een grote uitdaging.

Bekijk de video

VERHOOG JE RENDEMENT PER INTERCEDENT

Omdat we als Flexhub ontdekten dat veel uitzendondernemers tegen dit probleem aanliepen, zijn we op zoek gegaan naar het uitzendbureau softwarepakket dat echt werk uit handen neemt. Dat processen op de juiste manier automatiseert, waardoor medewerkers hun tijd kunnen gebruiken voor menselijke interactie. Goede software heeft dus niet als doel minder mensen in te zetten, maar biedt wel ruimte aan medewerkers de kwaliteit te verhogen door te investeren in de sociale kant van het werk. Laat technologie dus voor je werken en verhoog het rendement per intercedent.

Onze keuze

Als Flexhub hebben we gekozen reseller te zijn voor een uitstekend softwarepakket met meerdere best-of-breed oplossingen daaraan gekoppeld (gemakkelijk te koppelen via de Solid Online Connector). Denk dan aan recruitment-/ats- en backoffice-systemen. Door gezamenlijke inkoopmodules kunnen we scherpe prijzen bieden voor licenties, maar ook voor het inregelen. We helpen je daarnaast met systeemonderhoud en procesverbetering, waardoor je uitzendsoftware steeds meer rendement oplevert.

Uniek aan ons pakket voor uitzendbureaus is

Pijl geel rechts

Zelf contracten aanmaken - Op basis van een ingericht sjabloon stel je snel en eenvoudig nieuwe contracten op, die je direct kunt versturen en digitaal kunt ondertekenen.

Webbased en mobile first - Waar je ook bent, het enige wat je nodig hebt is een device met internetverbinding. Waar veel uitzendsoftwarepakketten slechts een uitgeklede functionaliteit bieden op je mobiele telefoon, is dit pakket volledig te gebruiken via je telefoon.

Workflow driven - Automatiseer standaard processen, waardoor je menselijke fouten beperkt en bovendien veel tijd bespaart. De workflows zijn eenvoudig in te richten.

Communicatieplatform met flexkrachten en opdrachtgever - Via de uitzendsoftwaretool communiceer je eenvoudig met je flexkrachten en opdrachtgevers, individueel of naar meerdere personen tegelijkertijd.

Volledig te koppelen/integreren met recruitmentsoftware - Diverse recruitmentpakketten zijn te koppelen met deze software via de Solid Online Connector. De software van RecruitNow is bovendien volledig te integreren. Zo heb je een volledig en actueel overzicht in alle data, kosten en opbrengsten; van recruitment tot uitdiensttreding.

Goede software is toch heel duur?

Als je als uitzendondernemer zelf een uitzendsoftwarepakket wilt aanschaffen, is de startprijs vaak hoog. Bovendien kan je rekenen op hoge kosten voor implementatie en is er weinig maatwerk mogelijk. Omdat we als Flexhub de software groot inkopen, kunnen we deze geavanceerde softwaresystemen aanbieden voor scherpe prijzen. Zeker voor kleine en middelgrote uitzend- of detacheringsbureaus met weinig gebruikers is dit enorm voordelig. Omdat we de software intern ook gebruiken, kennen we alle facetten van het systeem. Daardoor kunnen we je helpen bij vragen en advies geven over optimaal gebruik.

Met ons bespaar je dus op kosten voor je uitzendsoftware, implementatie en maandelijks abonnement. En het grootste pluspunt: ook als jouw flexonderneming maar weinig users heeft, is deze software meer dan rendabel.

Klik hier voor meer informatie en informatieve filmpjes over onze uitzendsoftware. Of ga direct naar de veelgestelde vragen over uitzendsoftware.

Onze klanten

Klanten die gebruikmaken van dit softwarepakket zijn erg enthousiast.
Het werkt snel en erg eenvoudig. Als je eenmaal de basis doorhebt, stel je in een mum van tijd contracten op. Wij hebben veel standaard processen geautomatiseerd. Hierdoor werken we netter, sneller en weten we zeker dat het klopt. Doordat je waar je ook bent alle functionaliteiten kunt benutten (ook op mobiel), is thuiswerken nu helemaal geen probleem meer. We zagen erg op tegen de migratie van het oude softwarepakket naar dit systeem, maar dat is eigenlijk heel soepel verlopen.

Meer informatie

demo uitzendsoftware
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een demo aan of download de brochure.