26/02/2020

Haal meer uit subsidieregelingen voor uitzendkrachten

Je bent er vast van op de hoogte dat er in Nederland heel veel uitzendkrachten zijn die via landelijke, regionale of plaatselijke regelingen in aanmerkingen komen voor subsidie. Maar heb je weleens de tijd genomen om je daar echt in te verdiepen? Uitzendbureaus lopen momenteel veel marge mis, omdat ze zich nooit goed hebben verdiept in de subsidiemogelijkheden voor uitzendkrachten. Begrijpelijk natuurlijk, want tijd, zin en expertise ontbreekt in veel gevallen.

Inleners en speciale doelgroepen

Omdat arbeid momenteel schaars is, zien we ook bij inleners een stijgende interesse naar uitzendkrachten die deel uitmaken van de zogeheten speciale doelgroepen. Inleners vragen daarbij van uitzendbureaus dat zij op de hoogte zijn van de subsidiemogelijkheden voor speciale doelgroepen, bijvoorbeeld LIV en LKV. Zij willen daarin ontzorgd worden, maar dat kan natuurlijk alleen als jij die kennis hebt.

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor uitzendkrachten via Flexhub

We nemen je al dit uitzoek- en regelwerk graag uit handen. Met onze tooling scannen we eenvoudig je werknemersbestand op mogelijke loonkostensubsidies. Onze subsidiespecialisten gaan hier vervolgens mee aan de slag. Zij kennen de weg binnen het UWV, de sociale dienst en de gemeente. Ingewikkelde regelingen weten zij om te buigen naar commercieel voordeel voor jou.

Zelf alvast meer lezen over de verschillende subsidieregelingen:

Wil je meer uit subsidieregelingen halen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WP 19 - Subsidies in de flexbranche voorkant

Wil je meer over subsidies in de flexbranche? Download dan onze uitgebreide whitepaper.

Deel artikel