Uitzendbureau starten


Samen ondernemen, samen groeien


Wil jij je eigen flexonderneming starten? Start dan samen met Flexhub jouw eigen uitzendbureau.
Zo kun je zorgeloos starten.

Whitepapers

Informatie in klip-en-klare taal

Whitepaper - Brochure software

Slimme uitzendsoftware

Goede uitzendsoftware biedt inzicht, voorkomt menselijke fouten en bespaart tijd door processen te automatiseren. Ontdek in deze whitepaper voor welke softwareoplossingen wij hebben gekozen, wat de voordelen hiervan zijn en hoe jouw organisatie hier ook van kan profiteren.

Whitepaper - ChatGPT en Recruitment

ChatGPT inzetten voor recruitment

Benieuwd hoe je als recruiter ChatGPT in kunt zetten om betere resultaten te behalen in minder tijd? In deze whitepaper geven we je concrete voorbeelden en tips om optimaal gebruik te maken van ChatGPT in het recruitmentproces.

Stappenplan Uitzendbureau Starten

Stappenplan eigen uitzendbureau starten

Een handig en praktisch stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Na het lezen van deze whitepaper kun je direct aan de slag.

Image

Employer Branding - het bepalen van jouw EVP

In deze whitepaper gaan we in op Employer Branding en EVP. We bieden je praktische inzichten, tips en voorbeelden hoe je jouw werkgeversmerk kunt versterken. Benieuwd hoe je als uitzendbureau je EVP (Employee Value Proposition) kunt bepalen? Download de whitepaper.

Whitepaper - Benut de kracht van collectiviteit

Benut de kracht van collectiviteit

Er valt voor uitzend- en detacheringsbureaus nog veel winst te halen door sommige zaken collectief te regelen. Denk o.a. aan zaken als (ziekte)risico's, financiering en software. Ontdek in deze whitepaper hoe je de kracht van het collectief kunt benutten, zonder dat het ten koste gaat van je eigen identiteit.

Whitepaper - 7 uitdagingen en oplossingen

7 uitdagingen en oplossingen voor flexondernemingen die willen groeien

Als flexonderneming loop je regelmatig tegen vraagstukken aan waarvoor je zelf niet direct de juiste aanpak weet. In deze whitepaper gaan we in op 7 uitdagingen die bij een juiste aanpak je flexonderneming laten groeien.

Whitepaper - Backoffice uitbesteden

Backoffice uitbesteden - ontspannen ondernemen

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus; wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Zelf doen is toch altijd goedkoper? Deze vragen en meer beantwoorden we in deze whitepaper.

Whitepaper - 7 meest gestelde vragen UZB starten

Uitzendbureau starten? De 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.

Whitepaper - Rekenmodule 255px

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

Voordat je een uitzendbureau start, oriƫnteer je je natuurlijk op de verwachte kosten en baten. In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Deze whitepaper geeft je meer informatie over het financiƫle plaatje van het eerste jaar.

Whitepaper - AVG

AVG voor flexondernemingen

Met deze whitepaper weet iedereen die bij een flexonderneming werkt wat de regels zijn. Ze verschillen voor elke type uitzendkracht, van kandidaat tot niet meer werkzaam. Deze whitepaper helpt je om te werken volgens de AVG.

Meer informatie of advies?

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Kijk dan ook eens op onze uitgebreide Kennispagina. Daar vind je diverse artikelen over o.a. recruitment, wet-en regelgeving, HR, digitalisering en het starten van je eigen uitzendbureau.
Pijltjes wit rechts
Of neem gewoon contact op! We beantwoorden je vragen graag.
>> NEEM CONTACT OP