Uitzendbureau starten


Samen ondernemen, samen groeien


Wil jij je eigen flexonderneming starten? Start dan samen met Flexhub jouw eigen uitzendbureau.
Zo kun je zorgeloos starten.

Slimme recruitment software

voor de beste matches


Twijfel je als uitzendbureau om recruitment software te gebruiken? Wij vinden dit zeker een aanrader! Het vereenvoudigt je werk en verhoogt de kans op leads. Lees hieronder wat de voordelen voor jou als ondernemer zijn.

Recruitment software, wat is het?

Recruitment software dashboard
Met goede recruitment software kunnen uitzendbureaus en detacheringsbureaus het recruitmentproces efficiënt en effectief beheren. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Plaatsen van je vacatures
  • Beheren van je kandidaten
  • Automatische matching tussen vacatures en kandidaten
  • Verwerken van sollicitaties
  • Communicatie met sollicitanten en opdrachtgevers

Waarom recruitment software gebruiken?

Goede software zorgt voor verbetering van het recruitmentproces. Je bespaart tijd en verhoogt de kwaliteit van je matches. Doordat alle data in één omgeving staat en deze software slimme algoritmes gebruikt.

AUTOMATISERING

Voer je bijvoorbeeld een nieuwe vacature in? Dan stelt de recruitment software automatisch bestaande kandidaten uit je talentpool voor die passen bij die vacature. Bovendien kun je met de juiste koppelingen je vacatures automatisch plaatsen op je website en/of social media kanalen. Tenslotte komen sollicitaties op één plek binnen en worden overzichtelijk weergeven.

Verschillende software­pakketten vergelijken

Er is een groot aanbod van softwarepakketten in Nederland. De basis hebben de meeste recruitment softwarepakketten wel op orde. Maak daarom een overzicht welke aanvullende activiteiten voor jouw uitzendbureau van belang zijn.

Bekijk de video

Recruitment software via flexhub

Wij hebben gekozen voor de recruitment software van RecruitNow/Cockpit (ATS pakket). Deze software is modern, efficiënt en gebruiksvriendelijk.

(Maak je al gebruik van andere recruitment software? Via de Solid Online Connector kunnen we de meeste pakketten eenvoudig koppelen aan onze uitzendsoftware.)

voordelen van RecruitNow

  • Match automatisch je kandidaten met eigen vacatures en vacatures bij andere bedrijven in Nederland
  • Plaats je vacatures met één klik op jouw website, social media kanalen en andere vacature-sites
  • Via een overzichtelijk dashboard zie je direct openstaande taken en andere lopende zaken, van jou en je collega’s
  • Communiceer via het recruitment systeem met kandidaten en inleners
  • Deze recruitment software is de enige oplossing in de markt die volledig werkt op je mobiele telefoon

Direct vacatures op je website plaatsen?

Recruitment software dashboard
Als je hier interesse in hebt, bouwt één van onze samenwerkingspartners binnen zeer korte tijd een recruitment webpagina voor je die we integreren in je website (of een volledig nieuwe recruitmentwebsite). De vacatures die je in RecruitNow plaatst, worden dan automatisch zichtbaar op deze webpagina.

Koppelen met uitzendsoftware

Pijl geel rechts
Recruitment software is specifiek gericht op het recruitmentproces. Maar na het maken van de juiste match, wil je natuurlijk ook het verdere proces voor de mid- en backoffice automatiseren. Via de Solid Online Connector kunnen we de meeste recruitment softwarepakketten eenvoudig koppelen met onze uitzendsoftware. Zo krijg je via één dashboard inzicht in alle data, kosten en opbrengsten.

Kosten voor het softwarepakket

De kosten voor software verschillen nogal. Vaak bestaat de prijs voor het recruitment softwarepakket uit kosten voor implementatie met daarnaast maandelijkse abonnementskosten. Let er hierbij op hoeveel users gebruik kunnen maken van de software.

Maak je gebruik van onze backoffice dienstverlening en heb je nog geen softwarepakket voor recruitment? Dan kunnen we je het gebruik van RecruitNow/Cockpit zeer scherp aanbieden. Zeker voor kleine en middelgrote uitzendbureaus met weinig gebruikers is dit voordelig. Bespaar kosten op aanschaf, implementatie en maandelijks abonnement. Ook met weinig users is dit pakket rendabel!

Klik hier voor meer informatie en informatieve filmpjes over onze software. Of ga direct naar de veelgestelde vragen over recruitment software.

Meer informatie

demo uitzendsoftware
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een demo aan en ontdek alle inns & outs.