15/07/2022

D2 Finance, hét administratiekantoor voor de uitzendbranche

Snel, flexibel en correct, dat is wat je wilt als uitzendbureau. Zo spring je gemakkelijk in op de behoeftes van je klanten, de markt, regelgeving en kun je blijven groeien. Dat lukt alleen met een goede backoffice, daarvoor is Flexhub een uitstekende partij.

Naast de backoffice heb je ook te maken met de administratie van jouw uitzendbureau en daar komt D2 Finance om de hoek kijken.

Dit artikel is gecontroleerd door Daniël Dekker, financial controller bij Flexhub en eigenaar van D2 Finance.

No-Nonsense mentaliteit

D2 Finance is een administratiekantoor gevestigd te Bleskensgraaf, op zo’n tien minuten rijden van het hoofdkantoor van Flexhub. D2 Finance wordt gevormd door Daniël Dekker en Dirk Burggraaf. Wij hebben jarenlange ervaring in de accountancy en zijn vanaf 1 januari 2021 gestart met ons administratiekantoor. D2 Finance kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit en wij houden van duidelijke taal.

Wij verrichten een breed scala aan administratieve en fiscale werkzaamheden voor met name ZZP’ers en het MKB. Je kunt hierbij denken aan het verzorgen en/of controleren van de financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening en de loonadministratie van het kantoorpersoneel. Ook kun je bij ons terecht voor fiscale aangiften, waaronder de aangifte omzetbelasting (BTW), de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting.

We staan onze klanten uiteraard ook bij met financieel advies in brede zin, en kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een scholingsverklaring wat vaak voorkomt in de uitzendbranche.
Om inzicht te houden in je financiële administratie maken wij gebruik van Visionplanner. Dit is een online dashboard waarbij de actuele cijfers periodiek worden gepresenteerd. Te denken valt aan de openstaande posten debiteuren en crediteuren, maar ook omzet, marge en resultaat.

Kennis en ervaring binnen handbereik

Daniël is bij Flexhub een bekend gezicht door zijn rol als interim financial controller. Vanaf medio 2018 is hij betrokken bij Flexhub en weet daardoor goed wat er speelt binnen de uitzendbranche. De lijn tussen D2 Finance en Flexhub is kort. Daarom is er veel kennis en ervaring over de uitzendbranche binnen handbereik.
Daniël is vanuit zijn financiële rol betrokken bij de Buddy’s van Flexhub. Hij is voor hen het aanspreekpunt wat betreft de financiële administratie en de kwartaalcijfers.

Zoals aangegeven is D2 Finance er ook voor ZZP’ers. Mocht je veel te maken hebben met het bemiddelen van ZZP’ers en ze hebben vragen op financieel gebied, laat ze gerust contact opnemen met ons. Wij zijn op de hoogte van de werkwijze binnen Flexhub met betrekking tot self-billing van ZZP’ers. Ook voor hen kunnen we alle eerdergenoemde werkzaamheden verrichten.

Kom gerust eens langs voor een bak koffie of een potje tafeltennis om te zien of D2 Finance iets voor jou kan betekenen. Op onze website www.d2finance.nl vind je onze contactgegevens.

Daniël Dekker – D2 Finance

Deel artikel
Auteur
Daniël Dekker
Onze financial controller Daniël werkt hard achter de schermen. Hij is eindverantwoordelijke voor de interne administraties met alle bijkomende finance werkzaamheden. Daniël zorgt voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van financiële gegevens, inclusief budgettering, rapportage en analyses. Met zijn diepgaande kennis van financiële processen en regelgeving zorgt hij voor een solide financiële basis binnen Flexhub. Daarnaast is Daniël een waardevolle sparringpartner voor het managementteam, waarbij hij financiële inzichten en advies biedt om strategische besluitvorming te ondersteunen. Met zijn oog voor detail en analytische vaardigheden zorgt Daniël ervoor dat de financiële processen efficiënt verlopen en dat Flexhub financieel gezond blijft in een dynamische bedrijfsomgeving. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Daniël.

LinkedIn-icon

Auteur