14/09/2022

De stille kracht voor data-inzichten en -stromen

Al vele jaren is Orange Peak Company de stille kracht voor de data-inzichten en data-stromen op de achtergrond. Naast het maken en onderhouden van de dashboards in Deltascope, zijn er ‘onder water’ allerlei dataprocessen die wij speciaal voor Flexhub en haar ondernemers hebben gebouwd op ons Deltascope exchange platform(DeX). De unieke combinatie van generieke en custom oplossingen zorgt ervoor dat de vele processen voor Flexhub opmaat zijn en daardoor probleemloos verlopen. Alle onderdelen binnen Flexhub, van recruitment tot finance, draaien op het Dex platform.

Een uniform soepel lopend proces

Een voorbeeld hiervan is de facturatie. De gewerkte uren worden verzameld, betaald aan de werknemer en gefactureerd aan de opdrachtgever. Hiermee zijn vele losse stapjes in meerdere systemen teruggebracht tot een uniform soepel lopend proces.

Geen ‘kastje-naar-de-muur’-risico

Het grote voordeel van werken met DeX is dat de verschillende systeemleveranciers zich blijven richten op hun kernactiviteit en dat wij de verantwoordelijkheid nemen van een koppeling met een ander systeem. We staan in nauw contact met zowel Flexhub en haar ondernemers, als met supportafdelingen van de betreffende systemen. Je zit er zelf dus niet tussen en loopt geen ‘kastje-naar-de-muur’-risico.

Data verdelen en controleren

Naast het verdelen van de data, kunnen we de data ook controleren op volledigheid naar de standaarden van je targetsysteem. Indien het niet compleet is, sturen we het terug naar de betreffende afdeling of persoon om het aan te vullen. Zo kunnen we zorgen dat de systemen in sync zijn en we de verantwoordelijkheid van herstelwerk op de juiste plek in de organisatie neerleggen (niet alles is de verantwoordelijkheid van een backoffice). Onjuiste data signaleren we en sturen we terug om te herstellen.

Apollo jobs

Naast de dashboarding en Deltascope DeX hebben wij als bedrijf onze pijlen op de toekomst gericht, bijvoorbeeld op AI (Artificial Intelligence) en hebben hiervoor Apollo jobs ontwikkeld. Apollo jobs vindt de allerbeste kandidaat in je eigen database of daarbuiten. Apollo kan alle woorden interpreteren en betekenis geven aan combinaties hiervan. Daardoor wordt bij een vacature de beste kandidaat gevonden of visa versa, ook in grote databases. Het geïnvesteerde vermogen in deze data gaat daardoor veel beter renderen. Apollo jobs wordt door een aantal bedrijven al actief gebruikt in de flexbranche.

Over de auteur

Dit artikel is geschreven door Miguel Pericas, business developer bij Orange Peak Company. Orange Peak Company is voor de Flexhub ondernemers vooral bekend van Deltascope. Bezoek voor meer informatie hun website.

Deel artikel