11/03/2020

Inspringen op innovaties in de flexbranche

Temper.works, YoungOnes, Youbahn, Google for Jobs, Facebook Jobs, Blockchain, AI (Artificial Intelligence)… Je hebt er vast weleens van gehoord. Allemaal innovaties, nieuwe platforms en toepassingen die de flexbranche aan het veranderen zijn. We kunnen ons voorstellen dat je als traditioneel uitzendbureau of detacheringsbureau niet altijd blij bent met deze innovaties en ze wellicht als bedreiging ziet voor jouw groei. Wij zien echter vooral kansen.

Tijdig inspelen op innovaties in de flexbranche

Markten die veranderen bieden namelijk altijd kansen. Als je mee kan en wil gaan met nieuwe ontwikkelingen, dan kun je zomaar opeens een uitblinker worden. Belangrijk is wel dat je tijdig op innovaties inspeelt. We raden je je in ieder geval sterk af om maar gewoon af te wachten. Wacht je te lang, dan mis je de boot. Denk maar eens aan de retail wereld, waarin grote merken (zoals V&D) niet tijdig insprongen op de groei van online shopping en uiteindelijk omvielen.

Hoe spring je in op innovatie in de flexbranche?

Vind je het lastig om zelf te innoveren of twijfel je over je aanpak? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om hierover te sparren. Omdat we ons volledig richten op de flexbranche, zijn we goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden.

Deze blog is onderdeel van de serie ‘7 uitdagingen en oplossingen voor flexondernemingen die willen groeien’. Download deze gebundelde serie als whitepaper.

Deel artikel