04/03/2020

Meer rendement per intercedent behalen?

Je kent vast wel de verhalen van concurrerende uitzendbureaus die trots vertellen hoe ze het rendement per intercedent hebben verbeterd. Ze hebben strategieën en methoden geïmplementeerd om efficiënter te werken, meer klanten te bedienen en betere resultaten te behalen. Natuurlijk zou jij dat ook wel willen, maar hoe pak je dat aan? Wat is je eerste stap? En wat is een realistische verwachting?

Dit artikel is gecontroleerd door Jaco Slagboom, expert op het gebied van ondernemerschap in de flexbranche.

Je medewerkers slim inzetten

Een essentiële stap om meer rendement per intercedent te behalen, is het slim inzetten van je eigen mensen. Het gaat erom ze optimaal te benutten en hen te laten focussen op taken waar ze goed in zijn. Dit vereist een diepgaand begrip van de vaardigheden en sterke punten van je medewerkers. Door hen te betrekken bij taken waarin ze excelleren, kun je de productiviteit verhogen en de kwaliteit van het werk verbeteren.

Digitalisering en automatisering

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar mogelijkheden voor digitalisering en automatisering binnen je organisatie. Door repetitieve en tijdrovende taken te automatiseren, creëer je meer ruimte voor je intercedenten om zich te richten op taken die waarde toevoegen en meer resultaat opleveren. Denk hierbij aan het gebruik van geavanceerde software en tools die administratieve taken vereenvoudigen en processen stroomlijnen (denk o.a. aan ChatGPT).

Leer van experts en andere ondernemers

Bij het streven naar een hoger rendement per intercedent is het ook waardevol om te leren van experts en ondernemers in de branche. Door samen te werken en kennis uit te wisselen met mensen die succesvol zijn in het optimaliseren van interne processen en het verhogen van de productiviteit, kun je waardevolle inzichten opdoen en effectieve strategieën implementeren.

We denken graag met je mee

Als backoffice dienstverlener begrijpen wij het belang van het verhogen van het rendement per intercedent. Onze specialisten staan klaar om met je te sparren en je te helpen bij het verkennen van de mogelijkheden om efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk van experts en ondernemers die hun kennis en ervaring met je kunnen delen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om het rendement per intercedent te verhogen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We maken graag kennis met je en helpen je om alle mogelijkheden te ontdekken die kunnen bijdragen aan het succes van jouw uitzendbureau.

Deze blog is onderdeel van de serie ‘7 uitdagingen en oplossingen voor flexondernemingen die willen groeien’. Download deze gebundelde serie als whitepaper.

Deel artikel
Auteur
Arga de Bruin
Arga is als marketeer al jarenlang actief voor ondernemingen in de flexbranche. Met input van diverse specialisten, schrijft ze graag over inhoudelijke onderwerpen in begrijpelijke taal. Nieuwe ontwikkelingen volgt ze op de voet en één van haar beste vrienden is momenteel ChatGPT. Niet zozeer voor de inhoud, maar wel voor het opdoen van inspiratie. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met het ontwikkelen van websites, design en social media campagnes. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Arga.

LinkedIn-icon

Auteur

Expert
Jaco Slagboom
De drijvende kracht achter Flexhub is natuurlijk onze algemeen directeur Jaco. Met een grote passie voor ondernemerschap en innovatie adviseert hij graag onze uitzendbureaus. Waar anderen bedreigingen zien, ziet Jaco vaak kansen voor groei. Met zijn strategische visie en diepgaande kennis van de uitzendbranche begeleidt hij onze partners bij het identificeren en benutten van nieuwe marktmogelijkheden. Daarnaast stimuleert Jaco het hele team om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn onderscheidende inzichten en vermogen om risico's om te zetten in succes, is Jaco een onmisbare  motor achter de voortdurende ontwikkeling en groei van Flexhub. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Jaco.

LinkedIn-icon

Expert