Executive Partners

Wil je alle mogelijkheden benutten en tóch veilig groeien? Ga met ons voor een next level partnership op alle niveaus.
Word Executive Partner van Flexhub als je  ja  zegt op deze vragen:
Wil je zelf werkgever zijn, maar toch ontzorgd worden?
Wil je zelf werkgever zijn, maar toch profiteren van ons collectief?
Wil je zelf werkgever zijn, maar volledige toegang hebben tot al onze expertise?
Ben je op zoek naar een partner die je ondersteunt op alle niveaus, maar zelf volledige zeggenschap en een eigen identiteit hebben of houden? Ontdek dan onze werkwijze en dienstverlening voor Executive Partners.

Wij gaan voor een next level partnership: wij helpen je naar je volgende niveau. Daarbij mag je in je eigen bedrijfsvoering gebruik maken van onze backbone, zoals we die opgetuigd hebben voor onze Kickstarters en Partners. Ook bieden wij je collectiviteit: grote inkoopmacht, kennisvergaring en -bundeling. Hierdoor krijg je ruimte om te bouwen aan je organisatie, in plaats van erin te werken.
Image

Whitepaper Executive Partners

Wil je weten hoe we je alle mogelijkheden laten benutten, terwijl je tóch veilig groeit?
Image

Onze belofte

We zorgen ervoor dat jij je kunt concentreren door risico’s en zorgen weg te nemen, die je op zich wel kunt dragen, maar niet wil dragen. En die je ook niet moet willen dragen.

Executive als ‘uitvoering’

We zorgen voor een excellente operationele inrichting en uitvoering van je backoffice, terwijl je zelf juridisch werkgever blijft. Als specialisten zorgen we ervoor dat we je altijd een stapje voor zijn, hoe groot je ook groeit. We borgen en verzorgen je backoffice processen en zorgen ervoor dat ze Certified by Flexhub zijn. Zo weet je zeker dat je eigen fundament voor groei sterk genoeg is. Samen gaan we voor ongebreidelde en tóch veilige groei. Lees meer hierover in dit artikel.

Executive als management-/directieniveau

We zijn je vraagbaak: je kunt vraagstukken bij ons neerleggen en putten uit ons geheugen. We geven je een nieuw ondernemers-perspectief en inspireren je in je ondernemerschap als sparringpartner. Ook prikkelen we je om te excelleren.

We zijn hierin zelfverzekerd, máár ook bescheiden: we weten waar ons eigen plafond is en waar we juist externe specialisten voor aan moeten trekken. Zo zijn we een leverancier van interimmers, coaches en consultants die je verder helpen. En dat doen we op een steeds hoger plan. We trekken de beste mensen uit de markt aan om je in alle aspecten te kunnen begeleiden.

Wil je meer weten?

Vraag direct meer informatie of een offerte aan. We maken graag kennis met je.
Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Vragen over de start en groei van jouw flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
Advizo ging je voor
“Onze samenwerking is een partnership geworden”

“Flexhub groeit echt mee met klanten en past de dienstverlening aan op de vraag van hun klanten. Als we met een nieuw idee komen, is de reactie nooit: ‘Dat kan niet bij ons, dus zoek maar een andere partij.’ Nee, ze denken juist mee en zoeken alternatieve oplossingen waar beide partijen bij gebaat zijn. Ze kunnen groot denken, hebben oog voor innovaties en spelen continu in op actuele ontwikkelingen. We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen en hopen dat nog jaren voort te kunnen zetten...”
LEES HUN VERHAAL