Whitepapers

We delen graag onze kennis, onder andere via whitepapers. Bekijk hieronder welke er beschikbaar zijn. Download ze gratis en geheel vrijblijvend.
Toekomst-arbeidsmarkt-en-uitzendbranche

Toekomst arbeidsmarkt en uitzendbranche - ABU-cao en adviesrapport SER

Begin juni 2021 is de SER met een adviesrapport gekomen over de toekomst van de arbeidsmarkt en de uitzendbranche. In deze whitepaper vind je een puntsgewijze opsomming van de verwachte veranderingen en gaan we in op het aflopen van de ABU-cao per eind mei 2021.

Slimme-uitzendsoftware-recruitmentsoftware

Slimme uitzendsoftware

Goede uitzendsoftware biedt inzicht, voorkomt menselijke fouten en bespaart tijd door processen te automatiseren. Ontdek in deze whitepaper voor welke softwareoplossingen wij hebben gekozen, wat de voordelen hiervan zijn en hoe jouw organisatie hier ook van kan profiteren.

Image

Alle mogelijkheden benutten en tóch veilig groeien?

Ben je flexondernemer en wil je zelf werkgever zijn, maar toch ontzorgd worden op backoffice gebied? Wil je toch profiteren van ons collectief en volledige toegang hebben tot al onze expertise? Download dan deze whitepaper.

Benut de kracht van collectiviteit whitepaper

Benut de kracht van collectiviteit

Er valt voor uitzend- en detacheringsbureaus nog veel winst te halen door sommige zaken collectief te regelen. Denk o.a. aan zaken als (ziekte)risico's, financiering en software. Ontdek in deze whitepaper hoe je de kracht van het collectief kunt benutten, zonder dat het ten koste gaat van je eigen identiteit.

Whitepaper - Backoffice uitbesteden voorkant web

Backoffice uitbesteden - voor (nog) meer succes voor je uitzend- of detacheringsbureau

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus; wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Zelf doen is toch altijd goedkoper? Deze vragen en meer beantwoorden we in deze whitepaper.

Image

7 uitdagingen en oplossingen voor flexondernemingen die willen groeien

Als flexonderneming loop je regelmatig tegen vraagstukken aan waarvoor je zelf niet direct de juiste aanpak weet. In deze whitepaper gaan we in op 7 uitdagingen die bij een juiste aanpak je flexonderneming laten groeien.

Whitepaper 1 - Eigen uitzendbureau starten voorkant web

Stappenplan eigen uitzendbureau starten

Een handig en praktisch stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Na het lezen van deze whitepaper kun je direct aan de slag.
Whitepaper 6 7 meest gestelde vragen UZB starten voorkant web

Uitzendbureau starten? De 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.
Image

Uitzendbureau starten: de 7 meest gestelde vragen

Waaruit bestaat het runnen van een uitzendbureau? Welke certificeringen heb ik nodig? En wat kan ik verdienen? Deze en meer vragen beantwoorden we in deze whitepaper.
Whitepaper 4 - Rekenmodule voorkant web

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

Voordat je een uitzendbureau start, oriënteer je je natuurlijk op de verwachte kosten en baten. In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Deze whitepaper geeft je meer informatie over het financiële plaatje van het eerste jaar.

Image

AVG voor flexondernemingen

Met deze whitepaper weet iedereen die bij een flexonderneming werkt wat de regels zijn. Ze verschillen voor elke type uitzendkracht, van kandidaat tot niet meer werkzaam. Deze whitepaper helpt je om te werken volgens de AVG.
Meer weten? Advies over een bepaald onderwerp?
NEEM CONTACT MET ONS OP