21/09/2017

Flex Impuls

“Ik ben een man van mijn woord en geloof in het principe afspraak is afspraak.”

Mijn verhaal, Erwin Grit van Flex Impuls.

Erwin Grit van Flex Impuls is hét voorbeeld van een succesvolle, snelgroeiende ondernemer. De samenwerking opzoeken, elkaar iets gunnen, specialiseren; dat zijn de kernpunten van het uitzendbureau Flex Impuls.

Erwin had nooit gedacht dat hij ondernemer zou worden. Toch is hij mede-eigenaar van Flex Impuls. En dat doet hij goed. Door de succesvolle samenwerking zorgt hij er mede voor dat elke week tientallen mensen aan het werk zijn. En dat aantal groeit wekelijks.

Samenwerken

Samenwerken doet Erwin graag. Een connectie maken tussen mensen, dat is waar hij goed in is. Zo is er tussen Flex Impuls, Flexhub en een tweetal andere bedrijven een unieke samenwerking ontstaan die ervoor zorgt dat vele mensen vanuit een uitkeringspositie weer een baan weten te vinden.

Samenwerken met Flexhub

“Samenwerken met Flexhub is voor mij meer dan logisch. Laat mij maar naar buiten gaan. Ik ben een man van mijn woord en geloof in het principe ‘afspraak is afspraak’. Ik ben flexibel en zorg dat ik elke aanvraag van mijn klanten goed kan invullen. Maar van administratie word ik minder blij. Perfect toch, als Flexhub dat voor me regelt. En ze doen veel meer dan dat hoor. Ze zijn echte collega’s. We denken met elkaar mee, zorgen dat we onze zaakjes op orde hebben, maar kunnen ook geweldig lachen met elkaar. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je doet waar je goed in bent, en de andere werkzaamheden aan anderen overlaat.”

Klik hier om direct naar de website van Flex Impuls te gaan.

Deel artikel
Ook interessant: