30/03/2020

Een dag in het leven van onze assistent controller Gabriela

(Vanachter haar werkplek thuis zet Gabriela nog even haar webcam goed. Het is een andere situatie dan normaal, want door de coronacrisis werken we allemaal zoveel mogelijk thuis. Het werk gaat vanuit huis gewoon door en zo ook dit interview.)

Van tennislerares naar assistent controller

“Ik werk nu precies een jaar bij Flexhub. Ik ben begin maart 2019 begonnen hier. Ik werkte als tennislerares, maar was op zoek naar een baan die meer aansloot bij mijn deeltijdstudie bedrijfskunde. Op LinkedIn kwam ik de vacature van Flexhub tegen en ik besloot daarop te reageren. Ik had al snel een uitnodiging voor een gesprek. Dat gesprek verliep goed, waarna ik aan de slag ben gegaan bij Flexhub. Ik werk fulltime bij Flexhub, wat betekent dat ik in de avonduren en weekenden studeer.”

Financiën en cijfers

“Mijn functie is heel gevarieerd en bestaat uit veel verschillende werkzaamheden. Ik begin mijn dag altijd met de bankboeken. Dan haal ik alle bankafschriften op en verwerk ik die in ons systeem, zodat de administratie weer up-to-date is. Verder verschillen mijn werkzaamheden van dag tot dag, zoals het boeken van de inkoopfacturen, het controleren van de betalingen van debiteuren, het klaarzetten van betaalbadges, alle werkzaamheden die komen kijken bij de margefacturen en het bijhouden van de crediteuren. Kortom alles op het gebied van financiën en cijfers.”

Werken bij Flexhub

“Wat ik leuk vind aan het werken bij Flexhub? Voornamelijk de afwisseling in taken. Ik vind het sowieso erg leuk om me bezig te houden met cijfers en dingen te controleren. Ook merk ik de laatste tijd dat steeds meer werkzaamheden aansluiten bij de vakken die ik op school krijg, wat heel fijn is. Dan kan ik wat ik op school leer ook meteen toepassen in de praktijk. Verder vind ik het schakelen met mijn collega Daniël heel leerzaam. Hij is de financial controller bij Flexhub en weet erg veel van financiën en alles wat erbij komt kijken.”

Verder de diepte in…

“Als ik nadenk over mijn toekomst bij Flexhub, dan zou ik me graag nog meer willen verdiepen in alles wat komt kijken bij administratie en financiën. In het afgelopen jaar heb ik voornamelijk veel uitvoerende taken verricht, maar de laatste tijd gaan mijn werkzaamheden steeds meer de diepte in. Ik leer meer van de systemen en leer zo ook sneller koppelingen te leggen tussen bepaalde dingen.”

Fun fact

“Wat niet iedereen van mij weet? Ik ben de sportster in team Flexhub. Ik heb jarenlang met veel plezier professioneel getennist.”

Deel artikel