11/08/2021

Kennismaken met onze relatiebeheerder Mikaela

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Mikaela het Flexhub team is komen versterken. Na haar studie Media en Entertainment Management solliciteerde ze bij een uitzendbureau (een klant van Flexhub). Zij zagen echter een betere match tussen Flexhub en Mikaela en stelden haar dus voor aan ons. En zo werd Mikaela vanaf maart 2020 deel van ons Flexhub team.

Snelle groei

“Ik ben begonnen als junior consultant. Ik nam de telefoon op, beheerde de mailbox en beantwoordde vragen van klanten en uitzendkrachten. Maar omdat één van mijn collega’s vertrok, werden mijn werkzaamheden al snel meer uitdagend. Het was een hectische periode, maar daardoor heb ik heel veel geleerd in korte tijd. Omdat mijn werkzaamheden veranderden, wijzigde mijn functie naar junior relatiebeheerder en inmiddels is het ‘junior’ uit mijn functietitel verdwenen.”

Opleiding backofficeprofessional

“Omdat ik nog geen ervaring had in de uitzendbranche, heb ik de opleiding gedaan voor backofficeprofessional en examen gedaan via SEU. Zo beschik ik over voldoende achtergrondkennis van wet- en regelgeving in de uitzendbranche om klanten goed te kunnen helpen.”

Gevarieerde functie

“Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd. Ik regel nieuwe klanten in, zowel starters als bestaande uitzendbureau. Ik zorg dat alles juist in ons systeem komt te staan en geef demo’s van onze uitzendsoftware. Ook fungeer ik als vraagbaak als klanten tegen zaken aanlopen. Verder regel ik krediettoetsingen voor nieuwe inleners, zodat onze klanten verzekerd zaken kunnen doen.”

Band opbouwen met klanten

“Ik vind de variatie aan werkzaamheden bij Flexhub heel leuk. Elke dag is hierdoor anders. Ook geniet ik van het klantcontact en dat je echt een band opbouwt met klanten. Je hebt het veel over werkgerelateerde zaken, maar als je elkaar langer kent, leer je elkaar ook steeds meer persoonlijk kennen.”

Werken bij Flexhub

“Ik heb het erg naar mijn zin bij Flexhub. Het is een jong en energiek team en de sfeer is goed. En een groot pluspunt: elke dag staat er een heerlijke lunch voor ons klaar, verzorgd door onze facilitair medewerker Karin. Daarnaast ben ik heel blij met de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg en dat doorgroeien binnen de organisatie wordt gestimuleerd. Dus ik zie uit naar wat de toekomst binnen Flexhub mij zal brengen.”

Deel artikel