Recruitment software

Twijfel je als uitzendbureau om recruitment software te gebruiken? Wij vinden dit een must! Het vereenvoudigt je werk en verhoogt de kans op leads. Lees hieronder wat de voordelen voor jou als ondernemer zijn.

Recruitment software, wat is het?

Met goede recruitment software kunnen uitzendbureaus en detacheringsbureaus het recruitmentproces efficiënt en effectief beheren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Plaatsen van je vacatures
 • Beheren van je kandidaten
 • Automatische matching tussen vacatures en kandidaten
 • Verwerken van sollicitaties
 • Communicatie met sollicitanten en opdrachtgevers
Uitzendsofware flexhub

Waarom zou je recruitment software gebruiken?

Goede software zorgt voor verbetering van het recruitmentproces. Je bespaart tijd en verhoogt de kwaliteit van je matches. Doordat alle data in één omgeving staat en deze software slimme algoritmes gebruikt.

Voer je bijvoorbeeld een nieuwe vacature in? Dan stelt de recruitment software automatisch bestaande kandidaten uit je talentpool voor die passen bij die vacature. Bovendien kun je met de juiste koppelingen je vacatures automatisch plaatsen op je website en/of social media kanalen. Tenslotte komen sollicitaties op één plek binnen en worden overzichtelijk weergeven.

Verschillende softwarepakketten vergelijken

Er is een groot aanbod van softwarepakketten in Nederland. De basis hebben de meeste recruitment softwarepakketten wel op orde. Maak daarom een overzicht welke aanvullende activiteiten voor jouw uitzendbureau van belang zijn.

Recruitment software via Flexhub

Wij hebben gekozen voor de recruitment software van RecruitNow/Cockpit (ATS pakket). Deze software is modern, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Voordelen van dit pakket:

 • Match automatisch je kandidaten met eigen vacatures en vacatures bij andere bedrijven in Nederland
 • Plaats je vacatures met één klik op jouw website, social media kanalen en andere vacature-sites
 • Via een overzichtelijk dashboard zie je direct openstaande taken en andere lopende zaken, van jou en je collega’s
 • Alle data is volledig meetbaar en inzichtelijk
 • Communiceer via het recruitment systeem met kandidaten en inleners
 • Deze recruitment software is de enige oplossing in de markt die volledig werkt op je mobiele telefoon

Direct vacatures op je website plaatsen

Er is een mogelijkheid om vacatures direct op je website te plaatsen. Eén van onze samenwerkingspartners kan een recruitment pagina integreren in je website. Zo zijn je vacatures met één druk op de knop zichtbaar voor iedereen.

Bekijk voorbeeld
Recruitment software

Koppelen met uitzendsoftware

Recruitment software is specifiek gericht op het recruitmentproces. Maar na het maken van de juiste match, wil je natuurlijk ook het verdere proces voor de mid- en backoffice automatiseren. Het softwarepakket van RecruitNow/Cockpit is eenvoudig te koppelen met onze uitzendsoftware. Zo krijg je via één dashboard inzicht in alle data, kosten en opbrengsten.

Kosten voor het softwarepakket

De kosten voor software verschillen nogal. Vaak bestaat de prijs voor het recruitment softwarepakket uit kosten voor implementatie met daarnaast maandelijkse abonnementskosten. Let er hierbij op hoeveel users gebruik kunnen maken van de software.

Maak je gebruik van onze backoffice dienstverlening, dan kunnen we je het gebruik van RecruitNow/Cockpit zeer scherp aanbieden. Zeker voor kleine en middelgrote uitzendbureaus met weinig gebruikers is dit voordelig. Bespaar kosten op aanschaf, implementatie en maandelijks abonnement. Ook met maar 1 user is dit pakket rendabel!

Veelgestelde vragen Recruitment software

Meer informatie over onze software mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie over onze software. Of vraag via de knoppen hieronder direct een demo of de whitepaper aan.

Wellicht ook interessant?

Backoffice uitbesteden
Flexdiensten
Whitepapers