10/01/2020

Wat is mijn financieel risico t.a.v. Flexhub?

Je financieel risico is zeer beperkt als je de backoffice van je uitzendbureau uitbesteedt aan ons. Je loopt enkel risico als je zaken wilt doen met inleners die geen kredietlimiet ontvangen van onze kredietverzekeraar.

Toetsing kredietwaardigheid inlener

Onze werkwijze is als volgt: als je zaken wilt gaan doen met een nieuwe inlener, controleren we of hij voldoende kredietwaardig is. Jij bent verantwoordelijk voor het aanvragen van de toetsing. Dat kan aangevraagd worden met de juiste tenaamstelling of het KvK-nummer via toetsingen@flexhub.nl. Op basis daarvan adviseren we je om wel of geen zaken te doen met deze inleners.

Kredietverzekering

Als we de inlener niet kunnen verzekeren en je wilt toch zaken met hem doen, dan is het risico voor jou. Als we de inlener wel kunnen verzekeren, kun jij met een gerust hart zakendoen. Indien je inlener toch insolvent blijkt, dekt onze kredietverzekering namelijk 90% van het openstaande bedrag.

Verhoging krediet aanvragen

Lever je bij een reeds verzekerde inlener en ga je meer uitzendkrachten plaatsen of meer uren draaien, vergeet dan niet een verhoging van het krediet aan te vragen. Ook dit kan via toetsingen@flexhub.nl.

Verder lezen?

Deel artikel