Backoffice uitbesteden

Voor (nog) meer succes voor je uitzendbureau of detacheringsbureau

Backoffice uitbesteden voor flexondernemingen

Het in dienst nemen van personeel brengt plichten met zich mee. Door je backoffice uit te besteden hoef jij je niet druk te maken om deze plichten. Je krijgt als uitzendbureau of detacheringsbureau bijvoorbeeld te maken met cao's, wetgeving voor de flexbranche en ziekterisico. Ook pensioenen en contractverplichtingen horen erbij. Dit zijn allemaal zaken van je backoffice die je kunt uitbesteden. Het opdoen en bijhouden van kennis voor je flexonderneming vergt veel tijd en energie. Maar door je backoffice uit te besteden houd je deze tijd en energie over. Zo kun je deze tijd en energie besteden aan activiteiten die wél direct bijdragen aan de groei en omzet van je onderneming. Activiteiten waar je bovendien veel meer voldoening uithaalt als ondernemer.

Backoffice uitbesteden aan Flexhub

Je kunt je backoffice uitbesteden aan Flexhub (WAB-proof). Je zult ontdekken dat een samenwerking met ons betekent dat we samen ondernemen. Wij zetten onze kennis en expertise graag in om met name alle backoffice activiteiten perfect te regelen. Aan de volgende dingen kun je denken bij het uitbesteden van je backoffice: facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim en wet- en regelgeving. Hierdoor heb jij weinig omkijken meer naar het backoffice gedeelte. Jij focust je op je core business en onderneemt daardoor zorgeloos.

Pakketten

Afhankelijk van de fase van een onderneming, verschilt de behoefte wat je van je backoffice wilt uitbesteden. In de ontwikkeling van onze pakketten hebben we hiermee rekening gehouden. Daarom hebben we 3 flexdiensten samengesteld, waarbinnen natuurlijk ook weer maatwerk mogelijk is. Bekijk onze diensten voor het uitbesteden van de backoffice van je uitzendbureau of detacheringsbureau hieronder.

Kickstarters

We bieden je volledige ontzorging van de backoffice. Zo kun jij je focussen op commercie en recruitment, terwijl de achterkant staat als een huis.
Image
Verantwoordelijkheden en risico’s minimaal
Image

Volledige backoffice uitbesteed

Partners

We ontzorgen je op backoffice gebied, maar geven je meer speling en ruimte. We nemen gezamenlijk meer risico en zijn een partner in je groei.
Image
Gezamenlijk meer verantwoordelijkheden en risico's
Image
Jouw sidekick voor backoffice ondersteuning

Executive Partners

We gaan voor een next level partnership. We zorgen voor een excellente operationele inrichting en uitvoering van je backoffice en inspireren je in je ondernemerschap.
Image
Alle mogelijkheden benutten en tóch veilig groeien
Image
Next level partnership op alle niveaus

Aanvullende dienstverlening

Als wij samenwerken, staat onze professionele helpdesk graag voor je klaar. Ook opdrachtgevers en werknemers kunnen met vragen direct bij ons terecht. Bovendien profiteer je via ons van toegang tot trainingsmodules en software. Daarnaast organiseren we kennissessies over ontwikkelingen in de markt. Voor jou natuurlijk helemaal gratis.

Daarom je backoffice uitbesteden aan Flexhub

Backoffice uitbesteden aan Flexhub? Dan mag je rekenen op kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid van onze kant. We denken mee en vooruit. Wij kunnen je diverse mooie verhalen van tevreden klanten leveren (een aantal van deze verhalen kun je hier lezen). Grootspraak, denk je wellicht? Neem contact op en beoordeel ons zelf. Vraag via onderstaande knop meer informatie of een afspraak aan.

Tarieven backoffice uitbesteden

Veel ondernemers denken dat de tarieven om je backoffice uit te besteden hoog zijn. Het lijkt vaak voordeliger om het zelf te doen. Maar als je rekening houdt met alle factoren, kan dat heel anders uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende kosten als je zelf zorgdraagt voor je backoffice en deze niet uitbesteed:

• Personeelskosten administratieve medewerker
• Tijd die jij en/of je medewerkers besteden aan het op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving
• Software om te kunnen verlonen
• Verzekeringen
• Etc.

Bovendien kunnen backoffice partijen de kosten voor verzekeringen en ziekteverzuim vaak verdelen over een veel groter aantal personen. Daardoor worden de gemiddelde kosten voor deze zaken steeds lager. Wil je weten wat Flexhub voor jou hier in kan betekenen? Neem dan contact op.

Informatie

Tarieven

Tarieven backoffice uitbesteden

Wij bieden concurrerende all-in tarieven. Maar een offerte blijft natuurlijk maatwerk. Vul daarom ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Whitepaper - Backoffice uitbesteden voorkant web

Whitepaper backoffice uitbesteden

Backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus; wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Zelf doen is toch altijd goedkoper? Deze vragen en meer beantwoorden we in deze whitepaper.