27/06/2018

Fender

“Wij hebben jarenlang ervaring in de branche en vullen elkaar goed aan.”

Ons verhaal, Ernst & Joris van Fender.

Ernst & Joris zijn twee jeugdvrienden en werken al meer dan tien jaar in de uitzendbranche. Ze zijn een mooi voorbeeld van hoe twee verschillende karakters – met ieder zijn eigen kwaliteiten – elkaar perfect aanvullen. Hun gemeenschappelijke deler is hun tomeloze energie en gezelligheid, en in nog grotere mate hun gedrevenheid om hun werk goed te doen. Samen zijn ze in maart 2017 hun eigen uitzendbureau opgestart in Ridderkerk genaamd Fender.

De mannen van Fender werken volgens de volgende principes:

 Afspraak = afspraak
 Flexibiliteit en snelheid
 Betrokkenheid

En dat loont. Ernst: “Ik durf zelfs te beweren dat elke man die voor ons werkt of heeft gewerkt weet waar wij voor staan en beaamt dat onze kernwaarden geen loze woorden zijn. Bijna elke week gaan we bij hen langs op de bouwplaats. Als er iets is wat ze missen of als er vragen zijn, dan regelen we dat zo snel mogelijk voor hen. Nieuwe werkschoenen? Een klopboor? Wij zorgen dat ze het de volgende dag hebben. Salaris betalen we wekelijks.”

Goed zijn voor je arbeidskrachten

Dat de sterke focus van Fender op hun personeel loont, bewijst het feit dat hun personeel zelf met nieuw personeel komt. “Buurmannen, neven, vrienden; ze worden allemaal naar ons doorverwezen.”

Branche-focus

Fender is vooral werkzaam in de bouw en installatietechniek. Voor hun klanten zijn ze een prettige partij om mee samen te werken omdat ze enorm flexibel zijn. “Omdat we veel werken met buitenlandse mannen, maakt het niet uit waar de werklocatie is. Deze mannen zijn totaal niet honkvast. Ook hier werkt het in ons voordeel dat we ons aan onze afspraken proberen te houden.” Het meeste zijn ze werkzaam regio Groot-Rotterdam wat zich ongeveer strekt tussen Den Haag en Breda.

Samenwerken met Flexhub

Over de samenwerking met Flexhub zegt Ernst het volgende: “Omdat wij flexibel zijn naar onze klanten, vragen we dat ook van Flexhub. Ook zij moeten dus steeds snel schakelen en de juiste administratieve handelingen uitvoeren om snel en goed iemand ergens te plaatsen. De verloningsdagen zijn perfect en de communicatie met de mensen van Flexhub verloopt soepel. Wij zijn erg tevreden met Flexhub.”

Deel artikel
Ook interessant: