26/10/2017

Lavi Personeel

“Laura’s talent is het vinden van jouw talenten.”

Mijn verhaal, Laura Andres van Ingen van Lavi Personeel.

Een bijter; dat is Laura van Lavi Personeel wel te noemen. Heel handig voor jou. Als je op zoekt bent naar die perfecte baan of die specifieke werknemer. Als je met Laura in zee gaat, weet je dat ze pas zal rusten als ze voor jou heeft gevonden wat je zocht.

Laura is geen nieuwkomer in de flexbranche. Bijna haar hele carrière is ze in deze branche werkzaam geweest. Ze heeft diverse uitzendbureaus helpen groeien. Uiteindelijk heeft ze de grote stap genomen en is op 1 april 2016 voor zichzelf begonnen. Een aanwinst voor de personeelsbemiddeling in Groningen zijn Laura en haar uitzendbureau zeker te noemen!

Baanzoekers in Groningen, opgelet!

Woonachtig in provincie Groningen en op zoek naar een baan? Ga naar Lavi Personeel! Laura helpt je niet alleen aan een baan, maar gaat allereerst met je in gesprek om jouw talenten te bespreken. Wat maakt jou tot wie je bent? Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Laura’s talent is het vinden van dat van jou. Zodra jullie hebben vastgesteld welke baan je zoekt, gaat Laura direct voor je aan de slag.

Lavi Personeel-klantverhaal-Flexhub-2

Werkgevers in provincie Groningen; dit is je kans!

Het vinden van talent voor je organisatie is lastig. Lavi Personeel neemt deze klus graag voor je uit handen. Dat bespaart je veel tijd. Daarnaast kan Lavi je ontzorgen op diverse manieren. Denk aan uitzenden, detacheren en payrollen. Ontdek de diverse voordelen van Lavi Personeel.

Flexhub is een verlengstuk op alle vlakken gebleken

Volg je talent. Daar staat en gaat Laura voor. Zoek je een baan? Laura helpt je met het zoeken en vinden van je talenten. En koppelt daaraan een passende baan. Om zich volledig hierop te kunnen richten, werkt ze samen met Flexhub. “Flexhub is een verlengstuk op alle vlakken gebleken. De persoonlijke aanpak en kwaliteit heeft mij doen besluiten voor Flexhub te kiezen. En dat is een goede keuze gebleken. Samenwerken met Flexhub betekent echt samen ondernemen,” aldus Laura.

Contact met Laura? Ga naar www.lavipersoneel.nl voor meer informatie.

Deel artikel
Ook interessant: