27/03/2019

FlexOnYou

“Belangrijk is en blijft dat uitzendkrachten en opdrachtgevers blij zijn met hoe wij te werk gaan.”

Ons verhaal, Boy van de Beek en Philip Schmidt van FlexOnYou.

Boy en Philip, twee jonge ondernemers, zijn begin 2019 hun eigen uitzendbureau begonnen: FlexOnYou, in Nijmegen. Boy werkte al een tijdje in de uitzendbranche, maar wilde graag wat voor zichzelf gaan doen. Philip kende de branche nog niet van binnenuit, maar runde al wel een tijdje zijn eigen onderneming. Door het samenbrengen van Boys kennis van de uitzendbranche en Philips ervaring in ondernemen, zijn ze nu voortvarend van start gegaan.

Start FlexOnYou uitzendbureau

Inmiddels zijn er aantal uitzendkrachten aan de slag gegaan via FlexOnYou. Boy en Philip: “De eerste maanden van dit jaar zijn we met name bezig geweest met de start van ons uitzendbureau en zaken die daarbij komen kijken, zoals een website en de inrichting van ons kantoorpand. Nu dat allemaal geregeld is, kunnen we ons echt focussen op het werven van kandidaten en opdrachtgevers. Dat laatste is momenteel niet erg lastig: heel veel bedrijven zijn hard op zoek naar mensen. Het vinden van geschikte kandidaten kost iets meer moeite. Dat betekent cv’s op vacaturebanken doorpluizen en veel potentiële kandidaten bellen.”

De toekomst van FlexOnYou

Boy en Philip zijn blij met de stap die ze genomen hebben: “Het bevalt ons goed om ons eigen uitzendbureau te hebben. Het is uitdagend om geschikte kandidaten te vinden en het geeft erg veel voldoening als er een goede match is, waar beide partijen blij mee zijn. De komende tijd willen we natuurlijk groeien, maar we kijken juist ook naar stabiliteit op de langere termijn. Belangrijk is en blijft dat uitzendkrachten en opdrachtgevers blij zijn met hoe wij te werk gaan. Dat levert gelijk positieve mond-tot-mondreclame op.”

Waarom FlexOnYou?

“We zijn een prettige partij om mee samen te werken en hebben de drive om een ander tot bloei te laten komen. We willen mensen verbinden op een nuchtere en laagdrempelige manier. Een groot pluspunt van ons is dat we samenwerken met Flexhub. Dat garandeert onze uitzendkrachten dat ze wekelijks betaald krijgen en alles goed geregeld is. We merken dat onze uitzendkrachten dat erg waarderen, zeker omdat ze op dit gebied vaak minder goede ervaringen hebben gehad.”

Samenwerken met Flexhub

FlexOnYou werkt vanaf de start samen met Flexhub: “Toen we nadachten over de start van FlexOnYou, waren we er direct van overtuigd dat we op backoffice gebied ondersteuning nodig hadden. Via Google vonden we Flexhub en direct bij de kennismaking was er een klik. Alles is goed geregeld en de samenwerking verloopt erg prettig. Ze staan altijd voor ons klaar, ook al bellen we 100 keer op een dag. Verder denken ze met ons mee, hebben veel kennis van de uitzendbranche en leggen alles duidelijk uit. Dat is heel fijn in de opstartfase en heeft de start zeker vergemakkelijkt. Kortom: we hebben een goed gevoel over de samenwerking met Flexhub.”

Meer weten over FlexOnYou: bezoek de website.

Deel artikel
Ook interessant: