26/02/2020

Een dag in het leven van onze backoffice specialist Petra

“Oeh, daar moet ik even goed over nadenken”, antwoordt Petra op de vraag hoelang ze nu bij Flexhub werkt. “Ik ben in mei 2017 gestart, direct na mijn zwangerschapsverlof. Via een klant van Flexhub ben ik uiteindelijk bij Flexhub terechtgekomen. Ik was dus al aardig bekend met het team en de uitzendbranche en toen Jaco mij vroeg of ik bij Flexhub wilde komen werken, heb ik besloten om de sprong te wagen. Ik had zin in een nieuwe uitdaging.”

“Ik ben begonnen als junior consultant. In die functie hield ik me voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden en het beantwoorden van de telefoon. Toen Flexhub groeide en het team steeds groter werd, veranderden mijn werkzaamheden. Inmiddels is ‘junior’ alweer een tijd uit mijn functietitel verdwenen.”

Hoe mijn werkdag eruitziet

“Omdat ik twee kleine kinderen heb, heb ik er nu voor gekozen om twee dagen in de week te werken. Op deze dagen heb ik altijd een aantal vaste werkzaamheden. Zo help ik elke woensdag een vaste klant met de verloning en bepaalde vraagstukken waar hij tegenaan loopt. Ook hou ik me bezig met het regelen van de zorgverzekeringen voor de buitenlandse uitzendkrachten en hou ik zicht op de facturatie van zzp’ers.
Ik hou ervan om vaste en concrete werkzaamheden te hebben. Zo weet ik waar ik aan toe ben en ga ik aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis. Ook hoef ik zo geen zaken over te dragen aan collega’s.”

Team Flexhub

“Het leuke aan ons bedrijf vind ik dat we een vooruitstrevend en innovatief bedrijf zijn. We zijn veel bezig met hoe we kunnen groeien en hoe we onze processen kunnen verbeteren. Bovendien vind ik de flexbranche uitdagend en interessant, omdat je in contact komt met heel veel verschillende mensen. Het is voor mij belangrijk dat mijn werkzaamheden leuk zijn, maar ik hecht ook veel waarde aan het werken in een fijn team. En dat is zeker op Flexhub van toepassing. De sfeer binnen het team is goed en we fungeren echt als team, waarin we elkaar als collega’s helpen waar nodig, maar ook gewoon veel lol hebben met elkaar.”

Toekomstvisie

“Het lijkt me leuk om ooit nog eens de marketingkant op te gaan binnen Flexhub en mijn creatieve kant verder te ontdekken. En als ik in de toekomst weer meer dagen kan gaan werken, lijkt het mij ook interessant om meer eigen klanten onder beheer te krijgen. Van klanten krijg ik namelijk energie!”

Fun fact

“Haha, gaat dit er echt in komen…? Ik sta binnen Flexhub bekend om mijn harde lach. Er zijn onlangs geluiddempende wanden geplaatst…”

Deel artikel