29/10/2020

Een dag in het leven van onze relatiebeheerder Shanda

Onze relatiebeheerder Shanda houdt van de uitzendbranche: “De mensen die in de uitzendbranche werken vind ik leuk. Het klikt gewoon. In het verleden heb ik zelf een tijdje bij een uitzendbureau gewerkt. Toen ik daar weg was en de vacature van Flexhub voorbijkwam, heb ik dan ook gelijk gesolliciteerd. En met succes!”

Van junior consultant tot relatiebeheerder

“Bij Flexhub ben ik begonnen als junior consultant. Na verloop van tijd is het ‘junior’ uit mijn functietitel verdwenen en sinds een half jaar ben ik ook relatiebeheerder voor een groep klanten. Daarnaast pak ik veel IT-gerelateerde zaken op, omdat ik daar feeling mee heb. Zo heb ik momenteel een erg gevarieerde functie, wat ik erg leuk vind.”

Mijn werkzaamheden als consultant

“Als consultant beantwoord ik de meer ingewikkelde vragen van intermediairs, inleners en flexkrachten. Vaak gaat het dan om vragen die te maken hebben met de cao’s waar zij mee moeten werken. Dat betekent veel uitzoekwerk. Ook help ik nieuwe klanten met het inregelen van het online systeem en doe ik periodieke controles om te checken of uitzendkrachten recht hebben op bepaalde verhogingen. Daarnaast hoort ook het controleren van de inlenersbeloning bij mijn takenpakket. Dat houdt in dat ik check of de zes componenten van de inlenersbeloning (loon, ADV, toeslagen, vergoedingen en initiële en periodieke) bij een uitzending correct zijn ingevoerd en worden gehanteerd.”

Mijn werk als relatiebeheerder

“Ik ben momenteel de relatiebeheerder voor zo’n vijftien klanten. Die vielen eerst onder een andere collega, maar vanwege de groei van Flexhub en aangezien ik hun contactpersoon al was, ben ik hun relatiebeheerder geworden. Zo veranderde er niets voor de klanten, dus die overdracht voelde heel natuurlijk. Als relatiebeheerder ben ik hun aanspreekpunt en richt ik me op de complexere vraagstukken.”

Samenwerken en samen groeien

“Bij Flexhub zit ik in het team dat zich richt op nieuwe klanten. Het leuke daaraan vind ik dat we echt bij 0 beginnen, omdat het vaak startende uitzendbureaus zijn. Je helpt ze als het ware op weg. Ook bouw je echt een band op met je klanten. En je groeit met ze mee. In het begin is het contact erg intensief. Naarmate ze langer op weg zijn, wordt het aantal vragen vaak minder, maar worden er juist weer hele andere vragen gesteld. Ik vind het enorm leuk om die groei van dichtbij mee te maken. En je krijgt er van hun kant ook veel waardering voor terug. Ik zie onze klanten eigenlijk niet als klanten, maar als partners. Je werkt niet voor hen, maar samen aan hetzelfde doel: groei!”

Werken bij Flexhub

“Ik heb het enorm naar mijn zin bij Flexhub. De sfeer is goed en het team is lekker divers. Niemand is op z’n mondje gevallen, dus we hebben in de lunchpauze vaak goede discussies. En ook al werken we in diverse teams, uiteindelijk zijn we één groot team. Daarnaast waardeer ik bij Flexhub de vrijheid die je krijgt. Juist die vrijheid motiveert me om mijn verantwoording te nemen. Kortom, ik ga met plezier naar mijn werk.”

Deel artikel