26/02/2019

Een dag in het leven van onze sales manager Lejona

Wie Flexhub kent, kent Lejona. Inmiddels is ze al een aantal jaar actief als sales manager voor ons. Met haar grote kennis van en netwerk in de uitzendwereld is ze een onmisbare kracht.

Van levensmiddelentechnologie tot regiomanager uitzendbureau

Met haar 20 jaar ervaring in de branche, kent de uitzendwereld geen geheimen voor Lejona. Dat ze in deze branche terecht zou komen, had ze vroeger niet gedacht. Ze studeerde namelijk levensmiddelentechnologie. Bij het bedrijf waar Lejona na haar studie werkte, een producent van dieet- en sportrepen, werd ze na verloop van tijd verantwoordelijk voor de planning en dus ook de werving van medewerkers. Zo kwam ze in contact met een aantal uitzendbureaus. Toen Lejona na een aantal jaar een nieuwe uitdaging zocht, werd ze door één van hen gevraagd bij hen te komen werken. Ze startte daar als intercedent en groeide door tot vestigings- en regiomanager.

Overstap naar Flexhub

“Ik heb veel kansen gekregen in de uitzendbranche en heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Maar na twintig jaar werd de uitdaging toch minder. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar iets anders, zodat ik elke dag weer iets nieuws kan leren. Nieuwe dingen leren is namelijk wat mij enthousiast maakt en houdt. Via via kwam ik bij Flexhub terecht, het platform voor de flexbranche. Zo bleef ik toch verbonden met die branche, maar kon ik tegelijkertijd hele nieuwe dingen gaan leren en doen.”

Mijn dag als sales manager

“Geen dag is hetzelfde! Bij Flexhub ben ik verantwoordelijk voor de sales en marketing. Samen met ons marketingbureau zoeken we telkens naar nieuwe manieren om potentiële klanten te bereiken. Dit kunnen al bestaande uitzendbureaus zijn die op zoek zijn naar ondersteuning bij hun backoffice of startende uitzendbureaus. Voor die laatste doelgroep organiseren we speciale informatieavonden over het starten van je eigen uitzendbureau. Daarnaast ben ik vaak op pad om kennis te maken met potentiële klanten en erachter te komen wat ze aan onze dienstverlening kunnen hebben. Ik leg uit wat we doen, hoe we dat doen en wat ons als Flexhub bijzonder maakt. Ook geef ik inhoudelijk advies over het starten van een uitzendbureau.
Voor bestaande klanten ben ik betrokken bij de organisatie van kennisevents. We nodigen dan bijvoorbeeld een spreker uit die nieuwe inzichten op het gebied van recruitment met ons deelt of iemand die precies aan kan geven wat veranderende wetgeving betekent voor de uitzendbranche. We willen echt een kennispartner zijn. Daarnaast organiseren we meer ontspannen events voor onze klanten, zoals een golfmiddag met diner. Een mooie gelegenheid om te netwerken en bij te praten.”

Werken bij Flexhub

Lejona geniet van haar afwisselende functie: “Ik mag gewoon de hele dag over uitzenden praten, ideeën uitwisselen en sparren met ondernemers. Daarnaast heb ik veel vrijheid om mijn eigen functie in te richten.
Het team van Flexhub bestaat uit een jonge, enthousiaste groep mensen, bijna allemaal met ervaring in de uitzendbranche. Iedereen is gretig om de dienstverlening te optimaliseren. Er zijn korte lijnen, waardoor we flexibel kunnen zijn en maatwerk kunnen leveren aan onze klanten. Kortom: ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Deel artikel