Flexdiensten

Haal samen met ons meer uit de markt.

Flexdiensten

Haal samen met ons meer uit de markt.

Voor flexdiensten op maat passend bij je onderneming.

Wij bieden jou als ondernemer in de flexbranche totale ontzorging en perfect maatwerk. We bieden je méér diensten, méér kennis en méér inspiratie. En daardoor méér omzet. Ontdek onze flexdiensten en haal samen met ons meer uit de markt.
Powered by Flexhub
Juridisch werkgever: intermediair & Flexhub
Kickstarters
We bieden je volledige ontzorging van de backoffice. Zo kun jij je focussen op commercie en recruitment, terwijl de achterkant staat als een huis.
Image
Verantwoordelijkheden en risico’s minimaal
Image
Volledige ontzorging van de backoffice
Een greep uit onze dienstverlening:
  • Salarisverwerking
  • Facturatie en opvolging
  • Voorfinanciering
  • Juridische ondersteuning
  • Verzuimbeheer en- begeleiding
Partners
We ontzorgen je op backoffice gebied, maar geven je meer speling en ruimte. We nemen gezamenlijk meer risico en zijn een partner in je groei.
Image
Gezamenlijk meer verantwoordelijkheden en risico's
Image
Jouw sidekick voor backoffice ondersteuning
We bieden je dezelfde dienstverlening als onze Kickstarters, maar je hebt meer speling en ruimte. Wij bieden ervaring en expertise en denken met je mee.

Wij helpen je bij de overgang van ‘ondergedompeld in de operatie’ naar ‘werken aan je eigen organisatie’. Daarvoor bieden wij je de juiste tools aan. Wij zijn een partner in je groei.
Certified by Flexhub
Juridisch werkgever: intermediair
Executive Partners
We gaan voor een next level partnership. We zorgen voor een excellente operationele inrichting en uitvoering van je backoffice en inspireren je in je ondernemerschap.
Image
Alle mogelijkheden benutten en tóch veilig groeien
Image
Next level partnership op alle niveaus
We helpen je naar het volgende niveau. Door de excellente operationele inrichting en uitvoering van je backoffice bieden we je een veilig en sterk fundament voor groei.

Daarnaast bieden we je collectiviteit: grote inkoopmacht, kennisvergaring en kennisbundeling. Ook geven we je een nieuw ondernemers-perspectief en prikkelen je om te excelleren.
Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Vraag direct meer informatie of een offerte aan. We maken graag kennis met je.
Wij zijn de sidekicks voor de groei van je flexonderneming
Vragen over de start en groei van jouw flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.