Onze
samenwerkingspartners

We koppelen je graag aan de juiste partners om je groeiambities te realiseren.

Onze samenwerkingspartners

We kennen de flexmarkt en ons team van specialisten kan op heel veel vragen antwoord geven. Daarin zijn we zelfverzekerd. Maar we zijn ook bescheiden: we weten waar ons eigen plafond is en waar we juist externe specialisten voor aan moeten trekken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gebieden:

Subsidies

Voor specifieke doelgroepen zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Eenvoudige subsidies pakken we zelf op, maar voor ingewikkeldere zaken werken we samen met diverse partners. Eén van die partners heeft bijvoorbeeld een tool ontwikkeld waarmee ze gehele werknemersbestanden kunnen scannen op mogelijke loonkostensubsidies.

> LEES VERDER

Software

We bieden een uitstekend softwarepakket met meerdere best-of-breed oplossingen daaraan gekoppeld. Denk dan aan recruitment-/ats- en backoffice-systemen. We zijn continu op zoek naar de beste software oplossingen voor de flexbranche. Door gezamenlijke inkoopmodules kunnen we scherpe prijzen bieden.

> LEES VERDER

Verzuimmanagement

Op het gebied van verzuim bieden we zelf primaire ondersteuning. Daarnaast werken we samen met diverse landelijke Arbodiensten, die zaken oppakken die wij wettelijk gezien niet zelf mogen doen. Herstel staat altijd voorop. Ook hebben we natuurlijk aandacht voor het voorkomen van verzuim.

> LEES VERDER

Marketing

We werken samen met een marketingbureau met veel ervaring in de flexbranche. Zij kunnen je snel op weg helpen met je startende bureau met een huisstijl en website. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in vacaturemarketing en het positioneren van je flexonderneming op operationeel en strategisch niveau.

Finance

We hebben directe lijntjes met onze kredietverzekeraar, maar ook contacten met diverse gespecialiseerde accountants die alles weten van btw, loonheffingen, de ET-regeling, en dergelijke. Daarnaast hebben we op het gebied van finance veel geautomatiseerd met behulp van BI tools.

Legal

We houden veranderende wet- en regelgeving voor de flexbranche nauwgezet in de gaten. Daarnaast werken we samen met juristen die toetsen of we de wetgeving juist implementeren in de contracten. Ook werken we samen met specialisten op het gebied van beloningen, bijvoorbeeld voor het juist toepassen van de inlenersbeloning.

Verzekeringen

We werken samen met gespecialiseerde verzekeringsadviseurs op het gebied van de flexbranche, die begrijpen dat we te maken hebben met diverse partijen met verschillende belangen en verantwoordelijkheden.

Huisvesting

Op zoek naar huisvesting voor werknemers? Wij hebben diverse contacten in het vastgoedverhuur, zowel voor individuen als groepen.

Sparringpartner

Wij gaan graag samen met je zitten om te kijken welke opties jouw bedrijf nodig heeft om verder te groeien. Zo maken we samen een plan van aanpak om jouw doel te bereiken.

Wij zijn je sidekick

Vragen over werkgeverschap in de flexbranche? Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Wij zijn je sidekick

Vragen over werkgeverschap in de flexbranche? Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Wil je meer weten?

Image

Informatie aanvragen

Vraag direct meer informatie of een offerte aan. We maken graag kennis met je.
Benut de kracht van collectiviteit whitepaper

Benut de kracht van collectiviteit

Er valt voor uitzend- en detacheringsbureaus nog veel winst te halen door sommige zaken collectief te regelen. Denk o.a. aan zaken als (ziekte)risico's, financiering en software. Ontdek in deze whitepaper hoe je de kracht van het collectief kunt benutten, zonder dat het ten koste gaat van je eigen identiteit.