17/11/2021

Kennismaken met onze Teamleider Operatie Denise

Denise werkt alweer een aantal jaar voor Flexhub. Begonnen als relatiebeheerder, stuurt ze inmiddels ook het team Operatie aan.

18 jaar in de uitzendbranche

“Voor ik bij Flexhub terecht kwam, heb ik 18 jaar bij een uitzendbureau gewerkt in diverse functies. Ik heb dus aardig wat ervaring in de uitzendbranche. Die ervaring is heel waardevol voor mijn huidige functie bij Flexhub. Ik begrijp onze klanten, begrijp wat er speelt en tegen welke dingen ze aanlopen.”

Denise als relatiebeheerder

“Ik ben bij Flexhub begonnen als relatiebeheerder. In die functie ben ik het aanspreekpunt voor mijn eigen groep aan klanten. Die klanten zijn heel divers. De één bemiddelt vooral zzp’ers, de ander houdt zich met name bezig met in- en doorleen en de derde werkt voornamelijk met buitenlandse flexkrachten, etc. Juist die specialistische klanten vind ik leuk, omdat het veel uitdaging biedt hen zo goed mogelijk te helpen.”

Klanten met elkaar verbinden

“Het mooie aan die diversiteit aan klanten is ook dat je kennis die je voor de één opdoet, weer in kunt zetten voor andere klanten. Daarin heb ik ook echt een adviserende rol. Ik denk met mijn klanten mee in waar ze naartoe willen en hoe ik ze kan begeleiden in hun groei. Daarnaast word ik enthousiast van het verbinden van klanten met elkaar. Hoewel het aan de ene kant concurrenten zijn, geloof ik meer in de kracht van samenwerken. Soms hoor ik bijvoorbeeld van een klant dat hij moeite heeft de juiste kandidaat voor een vacature te vinden. Als ik dan weet dat een andere klant wel over die kandidaten beschikt, dan koppel ik ze aan elkaar. Zo zijn er al veel mooie samenwerkingen ontstaan.”

Denise als Teamleider Operatie

“Circa 70% van mijn tijd besteed ik aan relatiebeheer. In de overige 30% stuur ik het team Operatie aan. Dit team bestaat uit meerdere relatiebeheerders en consultants. Iedereen binnen dit team heeft zijn eigen specialisme. Denk dan aan werken in het buitenland, ET-regeling, werken met zzp’ers, subsidies, etc. Zo beschikken we gezamenlijk over veel specialistische kennis en kunnen we snel schakelen. Zoals je kunt zien aan mijn tijdverdeling, hebben onze teamleden weinig aansturing en begeleiding nodig. Het is echt een zelfsturend team, dat me weet te vinden bij vragen.”

Samen groeien

“Ik vind het mooi om te zien hoe mijn collega’s zich ontwikkelen en doorgroeien binnen de organisatie. Veel van onze consultants en relatiebeheerders zijn begonnen als junior consultant. Na een opleiding tot backoffice professional en andere trainingen, zijn ze vaak klaar voor de volgende stap en zijn ze zelf weer verantwoordelijk voor het inwerken van de nieuwe junior consultants. Zo groeien we met elkaar!”

Mensen-mens

“Ik ben een echt mensen-mens en geniet daarom ook echt van het klantcontact en het verbinden van klanten en medewerkers. Daarom vind ik het ook heel leuk om samen met onze sales manager Lejona Bronk kennisevents voor onze klanten te organiseren. En het is vooral leuk als daaruit weer andere initiatieven ontstaan, zoals rondetafelgesprekken voor klanten die samen willen nadenken over hun plannen voor de toekomst.”

Werken bij Flexhub

“Het leuke aan het werken bij Flexhub is onder andere de diversiteit aan werkzaamheden en de vrijheid die je krijgt. Flexhub houdt niet van stilstaan, maar van doorgroeien. Flexhub ziet kansen waar anderen juist bedreigingen zien. Als medewerkers worden we ook gestimuleerd door te groeien en initiatief te nemen. En een ander pluspunt aan het werken voor Flexhub is het vele gebak dat we krijgen van klanten als bedankje. Daar hou ik wel van ;)”

Deel artikel