19/02/2024

Maak kennis met onze relatiebeheerder Eline

Eline de Jong is in 2023 bij team Operations gestart als relatiebeheerder. Grote kans dat je haar al eens hebt gesproken. Eline heeft een echte ‘hands-on-mentaliteit’ en ze start bijna elke werkdag met een lach. Ze verandert elk obstakel in een kans op groei!

Ervaring als vestigingsmanager

Eline heeft voorheen bij een uitzendorganisatie gewerkt als vestigingsmanager. De ervaring die ze daar heeft opgedaan kan ze nu goed gebruiken in haar rol als relatiebeheerder. Zij weet als geen ander wat er nu echt gebeurt bij een vestiging en welke hectiek dit soms met zich meebrengt, maar dat ook elke nieuwe plaatsing een feestje is en het juist daarom belangrijk is dat de backoffice goed is geregeld.

Alle hens aan dek

“Sinds 2023 werk ik als relatiebeheerder bij Flexhub. Door de diversiteit van mijn werkzaamheden is het elke dag weer een verrassing wat ik die dag allemaal oppak. Juist dat vind ik leuk aan mijn werk; de afwisseling tussen rustige dagen, waar ik echt de diepte in ga met bijvoorbeeld cao-vragen of inhoudelijke vragen over contracten. En aan de andere kant de meeste hectische dagen waarop het simpelweg code rood is. Op hectische dagen is het alle hens aan dek en zijn we met het hele team nog meer aan het knallen dan normaal. Ik heb een echte hands-on-mentaliteit, maar ook het samen met de intermediair kijken naar de mogelijkheden om verder te groeien is waar ik mijn energie uit haal.”

Eline als relatiebeheerder

“Ik ben vorig jaar gestart als relatiebeheerder bij Flexhub. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor verschillende klanten. Ik ga langs bij onze intermediairs en naast een gezellig praatje geef ik ze natuurlijk ook advies. Zo sparren we over bepaalde onderwerpen en zorgen we er samen voor dat de back-, mid- en frontoffice helemaal in orde is.”

Een dagje meelopen met Eline

“Als je een kijkje neemt in mijn agenda of als je een dagje meeloopt, dan kan het zomaar dat je ’s ochtends vanuit huis vertrekt naar een intermediair. Dat je daar dan op de koffie gaat en even bespreekt van: hoe lopen de zaken, hoe staan we ervoor, waar zien we potentie om te groeien? Met deze feedback ga je dan vervolgens vol energie terug naar kantoor om aan de slag te gaan. Aan het einde van de dag draai ik nog een verloning, omdat iedereen natuurlijk betaald moet krijgen. Tussendoor ben ik ook regelmatig telefonisch in gesprek met intermediairs om ze te helpen met medewerkersdossiers, zorgverzekeringen of juist loonbeslagen.”

Spontane bezoekjes

“Juist doordat we bij Flexhub steeds meer bezig zijn met de automatisering van processen hebben we steeds meer tijd om spontaan bij klanten op bezoek te gaan. Even polshoogte nemen hoe het gaat en of we nog ergens bij kunnen helpen. “Het in gesprek gaan om samen te kijken naar groeipotentie is één van de leukste onderdelen van mijn baan als relatiebeheerder. Je bent echt het eerste aanspreekpunt en de intermediairs hebben allemaal hun eigen specialisme. Zo hebben we klanten die echt alleen actief zijn in de logistieke branche, maar ook klanten die juist de beste mensen recruiten voor de zorgsector,” aldus Eline.

Werken bij Flexhub

‘Ik heb gekozen voor Flexhub als werkgever omdat het écht een leuk, dynamisch en jong team is. Als relatiebeheerder heb je veel vrijheid en kan je je agenda, buiten de verloningen om, zelf inrichten zoals jij het wil. Ook kan je redelijk een stempel drukken op hoe jij het liefst jouw actiepunten oppakt!”

Team Operations

Eline werkt als relatiebeheerder bij team Operations. De collega’s binnen dit staan elke dag klaar voor onze intermediairs. Heb je een vraag over verloningen, wachtdagen, pensioenen, cao’s, of noem het maar op? Zij weten het antwoord! En als ze het niet weten, doen ze er alles aan om jou te voorzien van het juiste antwoord. Eline sluit het interview af met: “Als team zijn we erg nieuwsgierig. We willen juist weten hoe we bepaalde onderwerpen moeten oppakken. We willen onze klanten altijd van het juiste antwoord voorzien!”

Deel artikel