Uitzendbureau
starten

Hoe doe je dat eigenlijk? En wat komt erbij kijken?

Direct vrijblijvend en persoonlijk advies?

We maken graag kennis met je.

Je eigen uitzendbureau starten

Wil jij je eigen uitzendbureau starten? Start dan samen met Flexhub jouw eigen uitzendbureau, het begin van een mooie samenwerking. Een mutual beneficial relationship, zoals dat in het Engels zo mooi heet.

Zorgeloos een succesvol uitzendbureau starten

Als je je uitzendbureau samen met Flexhub start, kun je zorgeloos starten. We hanteren geen opstartfee en je zit niet aan ons vast. Wij dragen zorg voor de backoffice van je uitzendbureau, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met je core business. We werken intensief samen en gaan samen voor groei van jouw onderneming. Want als jij groeit, groeien wij ook.

Hoe werkt onze samenwerking?

Door met ons samen te werken, zijn diverse risico’s en verantwoordelijkheden niet meer jouw zorg, maar de onze. Denk aan ziekte, pensioen, correcte betaling, debiteurenbeheer en het voorschieten van de salarissen. Onze jarenlange ervaring in de flexbranche kan je van dienst zijn in elke fase van je onderneming. Wij vertellen je waar wij goed in zijn, jij vertelt wat jouw talenten zijn. Zien we toegevoegde waarde in elkaar? Dan tekenen we een samenwerkingsovereenkomst. En dus geen langdurig vast contract.

Een vliegende start voor je uitzendbureau

Ontdek onze dienstverlening voor een professionele kickstart. Denk aan salarisverwerking, facturatie en opvolging, risicomanagement, software en certificeringen. Daarnaast profiteer je van onze kennis van cao’s en wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je contracten altijd 100% in orde zijn.
MAAK EEN KICKSTART

Verder verdiepen?

Whitepaper 1 - Eigen uitzendbureau starten voorkant web

Stappenplan uitzendbureau starten

Download ons handige en praktische stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Voor een goede start!
Image

Wat kun je verdienen?

Benieuwd naar wat je kunt verdienen als startend flexbureau? Ontdek wat je maandelijkse winstmarge is via onze Rekenmodule.
GA NAAR REKENMODULE