Wat kun je
verdienen?


Rekenmodule

Bereken je marge


Behaal jij je targets als intercedent of vestigingsmanager bij een uitzend- of detacheringsbureau? Dan ben je blijkbaar goed in wat je doet! Je hebt een leuk salaris, bonus en misschien zelfs een auto van de zaak.

Maar heb je jezelf wel eens de vraag gesteld wie het verschil maakt bij een uitzend- of detacheringsbureau? Je komt al snel tot de conclusie dat jij dat bent. Want jij werft nieuwe krachten, haalt nieuwe klanten binnen en zorgt voor de omzet.

WAAROM NIET JE EIGEN UITZENDBUREAU STARTEN?

Maar waarom doe je dit dan niet voor jezelf? Als wij je met de backoffice ondersteunen - met zaken als administratie, verloning, verzuim en de bijbehorende risico's -, heb jij alle tijd om te doen wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent.

Bereken hieronder wat je aan marge kunt verdienen. En vergelijk dit eens met je salaris...

Uitzendbureau starten


Samen ondernemen, samen groeien


Wil jij je eigen flexonderneming starten? Start dan samen met Flexhub jouw eigen uitzendbureau.
Zo kun je zorgeloos starten.

BEREKEN JE MAANDELIJKSE WINSTMARGE

Loading...
0

Start je eigen uitzendbureau

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben jij klaar om de stap te wagen om je eigen uitzendbureau te starten? Wij helpen je daar graag bij. We hebben speciaal voor startende uitzendbureaus onze Beginner-dienstverlening ontwikkeld. Daarin vind je alle diensten die jou helpen een goede start te maken, zoals voorfinanciering, salarisverwerking, facturatie en opvolging, risicomanagement, software en certificeringen. Daarnaast profiteer je van onze kennis van cao’s en wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je contracten altijd 100% in orde zijn.

Meer informatie of kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (toekomstige) flexonderneming? Neem contact op om kennis te maken en een offerte op maat.
Pijltjes roze rechts
Samen voor een professionele kickstart!
>> Neem contact op

VERDER VERDIEPEN VIA (GRATIS) DOWNLOADS?

Whitepaper - Rekenmodule 255px

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Deze whitepaper geeft je meer informatie over het financiële plaatje van het eerste jaar.
>> GA NAAR MASTERCLASS
>> Download whitepaper
Stappenplan Uitzendbureau Starten

Stappenplan uitzendbureau starten

Wil jij je eigen uitzendbureau starten en direct goed van start gaan? Neem dan deel aan één van onze (online) Masterclasses Uitzendbureau starten!
>> GA NAAR MASTERCLASS
>> Download stappenplan