Rekenmodule

Bereken wat je aan marge kunt verdienen als je je eigen flexonderneming start.

Rekenmodule

Bereken wat je aan marge kunt verdienen als je je eigen flexonderneming start.

Verdiensten eigen flexonderneming

Image

Behaal jij je targets als intercedent of vestigingsmanager bij een uitzend- of detacheringsbureau? Dan ben je blijkbaar goed in wat je doet! Je hebt een leuk salaris, bonus en misschien zelfs een auto van de zaak.

Maar heb je jezelf wel eens de vraag gesteld wie het verschil maakt bij een uitzend- of detacheringsbureau? Je komt al snel tot de conclusie dat jij dat bent. Want jij werft nieuwe krachten, haalt nieuwe klanten binnen en zorgt voor de omzet.

Maar waarom doe je dit dan niet voor jezelf? Als wij je met de backoffice ondersteunen - met zaken als administratie, verloning, verzuim en de bijbehorende risico's -, heb jij alle tijd om te doen wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent.

Bereken hieronder wat je aan marge kunt verdienen. En vergelijk dit eens met je salaris...

Rekenmodule

Loading...
0
* Required

Start je eigen uitzendbureau met Flexhub

We helpen je graag een professioneel uitzendbureau te starten. Daarom hebben we speciaal voor startende uitzendbureaus onze dienstverlening voor Kickstarters ontwikkeld. Daarin vind je alle diensten die jou helpen een goede start te maken, zoals voorfinanciering, salarisverwerking, facturatie en opvolging, risicomanagement, software en certificeringen. Daarnaast profiteer je van onze kennis van cao’s en wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Zo kun je ervan verzekerd zijn dat je contracten altijd 100% in orde zijn.

Meer informatie over onze Kickstart dienstverlening?

Klik hier voor meer informatie over onze Kickstart dienstverlening. Of vraag via onderstaande button direct een offerte of afspraak aan.

Meer weten? Download onze (gratis) whitepapers

Whitepaper 4 - Rekenmodule voorkant web

Kosten/baten-specificatie uitzendbureau starten

In de rekenmodule heb je je marge al kunnen berekenen. Deze whitepaper geeft je meer informatie over het financiële plaatje van het eerste jaar.
Whitepaper 1 - Eigen uitzendbureau starten voorkant web

Stappenplan eigen uitzendbureau starten

Een handig en praktisch stappenplan voor iedereen die een eigen uitzendbureau wil starten. Na het lezen van deze whitepaper kun je direct aan de slag.
Of neem direct contact op
Vragen over de start en/of groei van je flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.
Of neem direct contact op
Vragen over de start en/of groei van je flexonderneming? Ons team van specialisten staat voor je klaar.