15/02/2020

Hoe werkt het uitbesteden van je backoffice?

Als je je backoffice uitbesteedt aan Flexhub, betekent dat dat we nauw gaan samenwerken. Samenwerken met ons betekent ook samen ondernemen. We zetten onze kennis en expertise graag in om alle backoffice activiteiten perfect te regelen.

Dit artikel is gecontroleerd door Jonathan de Hek, expert op het gebied van backoffice dienstverlening. 

Onze backoffice dienstverlening

Wij zorgen voor zaken zoals:

 • Contractbeheer: we zorgen ervoor dat je contracten altijd 100% juridisch in orde zijn
 • Salarisverwerking: we verzorgen de complete salarisverwerking, inclusief sociale afdrachten, pensioen, loonstroken, verwerken van loonbeslagen, etc.
 • Facturatie (met jouw logo): na de salarisverwerking sturen we automatisch een digitale factuur naar de inlener
 • Verloning (wekelijks of vier-wekelijks)
 • Voorfinanciering: wij nemen de voorfinancering voor onze rekening
 • Debiteurenbeheer: onze debiteurenbeheerders volgen een slim actieplan, dat verbonden is aan de voorwaarden van de kredietverzekering
 • Afdracht van belastingen en premies
 • Uitzendsoftware: je krijgt toegang tot ons uitgebreide softwarepakket voor mid- en backoffice.
 • Verzuimbegeleiding: we doen veel aan verzuimbeheersing -en preventie
 • Certificeringen: via ons ben je verzekerd van de NEN 4400-1 certificering (en dus het SNA-keurmerk) en de VCU-certificering
 • Subsidies: we voorzien je van informatie over mogelijke subsidies en helpen met het aanvragen ervan
 • Uitzenden naar België: wij beschikken over een uitzendvergunning voor Vlaanderen
 • Zzp-bemiddeling: we regelen alle administratieve rompslomp. En door reversed billing hoeven jij en de zzp’er niet te wachten op betaling van de opdrachtgever
 • Verzekeringen: we regelen alles op het gebied van verzekeringen (werknemers-, aansprakelijkheids-, krediet- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen)

Aanvullende diensten

Ook is onze professionele helpdesk direct bereikbaar voor vragen van inleners en uitzendkrachten. Bovendien profiteer je via ons van toegang tot trainingsmodules en software. Ook kun je gratis deelnemen aan onze kennissessies over ontwikkelingen in de markt.

Uitzendbureau starten?

Wist je dat we je ook helpen met het starten van je eigen uitzendbureau? Lees alles wat je moet weten over het beginnen van je eigen uitzendbureau in dit artikel.

Deel artikel
Auteur
Rosalynn Bommeljé
Rosalynn is als communicatiespecialist de juiste persoon om ingewikkelde informatie te vertalen in jip-en-janneke taal. Binnen Flexhub houdt ze zich met name bezig met klantcommunicatie en interne communicatie, waardoor ze altijd precies weet wat er speelt. Haar vaardigheden gaan echter verder dan dat. Met haar levendige persoonlijkheid en creatieve geest weet ze ook pakkende content te creëren voor onze social media kanalen, waarmee ze een breed publiek weet te bereiken. Daarnaast staat Rosalynn altijd klaar om collega's te ondersteunen bij presentaties en andere middelen. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Rosalynn.

LinkedIn-icon

Auteur

Expert
Jonathan de Hek
Jonathan kent als operationeel directeur elk facet van onze dienstverlening tot in de puntjes. Naast de aansturing van de teamleiders, focust hij zich op innovatie om de dienstverlening van Flexhub blijvend te optimaliseren. Jonathan identificeert voortdurend mogelijkheden voor procesverbetering en efficiëntie. Hij is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en processen om onze backoffice dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast legt Jonathan de nadruk op het bieden van service op maat en het gezamenlijke behalen van de gestelde doelen. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Jonathan.

LinkedIn-icon

Expert