08/04/2019

Wat kost het uitbesteden van je backoffice?

Veel ondernemers denken dat het uitbesteden van je backoffice hoge kosten met zich meebrengt. Het lijkt vaak voordeliger om het zelf te doen. Maar als je rekening houdt met alle factoren, kan dat heel anders uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende kosten als je zelf zorgdraagt voor je backoffice:

  • Personeelskosten administratieve medewerker
  • Tijd die je medewerkers besteden aan het op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving
  • Software om te kunnen verlonen
  • Verzekeringen
  • Etc.

Bovendien kunnen wij kosten voor verzekeringen en ziekteverzuim verdelen over een groeiend aantal personen. Daardoor worden de gemiddelde kosten steeds lager. En daarnaast helpen we je ook graag op weg om je eigen uitzendbureau te beginnen.

Dit artikel is gecontroleerd door Jaco Slagboom, expert op het gebied van ondernemerschap in de flexbranche. 

Tarieven backoffice uitbesteden bij Flexhub

Wij bieden concurrerende all-in backoffice tarieven. Ons tarief wordt berekend aan de hand van een omrekenfactor. De omrekenfactor bestaat uit de werkelijke kostprijs (op basis van de ABU-cao), met toeslagen die afhankelijk zijn van de diensten die je van ons wilt afnemen en onze marge.

Meer weten over onze backoffice dienstverlening?

Bekijk alle opties die wij bieden en neem vervolgens contact met ons op, zodat we een maatwerk offerte voor je kunnen maken.

P.S. Bij ons zit je trouwens niet vast aan een langdurig contract, al gaan we natuurlijk wel voor een langdurige samenwerking!

Deel artikel
Auteur
Arga de Bruin
Arga is als marketeer al jarenlang actief voor ondernemingen in de flexbranche. Met input van diverse specialisten, schrijft ze graag over inhoudelijke onderwerpen in begrijpelijke taal. Nieuwe ontwikkelingen volgt ze op de voet en één van haar beste vrienden is momenteel ChatGPT. Niet zozeer voor de inhoud, maar wel voor het opdoen van inspiratie. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met het ontwikkelen van websites, design en social media campagnes. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Arga.

LinkedIn-icon

Auteur

Expert
Jaco Slagboom
De drijvende kracht achter Flexhub is natuurlijk onze algemeen directeur Jaco. Met een grote passie voor ondernemerschap en innovatie adviseert hij graag onze uitzendbureaus. Waar anderen bedreigingen zien, ziet Jaco vaak kansen voor groei. Met zijn strategische visie en diepgaande kennis van de uitzendbranche begeleidt hij onze partners bij het identificeren en benutten van nieuwe marktmogelijkheden. Daarnaast stimuleert Jaco het hele team om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn onderscheidende inzichten en vermogen om risico's om te zetten in succes, is Jaco een onmisbare  motor achter de voortdurende ontwikkeling en groei van Flexhub. Bekijk voor meer informatie het LinkedIn profiel van Jaco.

LinkedIn-icon

Expert